2777
2789

سلام دوستان

شوهرم کادو تولد برام پارچه چادر مشکی از دوستش برداشته جنس اش مهاراجه اس،تا حالا کسی شنیده؟برای دوخت چادر حسنی مناسبه؟

من قدم 158هست ووزنم52 ولی ماه سوم بارداری هم هستم

میخوام بدوزم ،نمیدونم اصلا حسنا باتوجه به قدم خوب می شه؟

اما خیلی دوس دارم

اگه عرض پارچه۱۸۰ جده بدوزخیلیشیک میشه خیلیم سبک و راحت درمیاد جده کن کن داشتم الان جده مهاراجه دوختم عالیه فقط ازمن یکم نازکه از شما هم؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاراجه کره  دوستش گفته پرز نمیشه چروک نمیشه  من اصلا جنس هارو بلد نیستم

من رفتم چادر بخرم پارچه عرض ۱۱۰گفت ۲۶۰ تازه دوخته شده هزینه بالا تر بود منم مادر بزرگم سوغات اورده بود ۶۰دادم برام چادرو دوختن چروک و پرز نگرفته داغ پلاستیک میگذارم  موهم اصلا نمیگیره 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آره نازکه  یعنی دید داره؟

خودم دقت نکردم اما اگه به تن بچسبه لباس زیرش فکر کنم کامل مشخصه  ولی سبک و راحته