2777
2789
عنوان

شاید دلیل این فرق گذاشتنا همینه!

192 بازدید | 32 پست

شاید اینک خاهرشوهران انقد بین منوجاریم فرق میزارن همینه همیشه بااونن و کاری ب من ندارن!!و خیلی بالا میگیرنش جرئت هرحرفی ندارن بهش بزننن برای اینک اونا خیلی پولدارن ینی مادرجاریم بابای منم وضعش بد نیست امااونا بیش از اندازه پولدارن خدا بیشتر بهشون بده اما خیلب حالمو بد میکنه این فرق گذاشت خانواده شوهرم خیلی پولکی هستن ختی تاجایی میخاستن برن خاستگاریش ب گفته خودشون میگفتن نونمون توروغنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت نباشن بهتره که . راحتی .

من خودم به دور و برم نمیزارم بیان . البته  ادمای خوبین .

اما میگم دوری و دوستی . 

مهم هم نیست کی رو تحویل میگیرن . فقط میگم کاری به وار من نداشته باشن . که اصلا اعصاب ندارم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

نه دلیلش اینا نیست

دلیلش فقط پسر خودشونه

مردی که زنشو دوس داره به خانوادش میفهمونه باید بهش احترام بذارن و حد و حدودشونو رعایت کنن حتی اگه پرنس هری باشه و زنش یه ادم معمولی به خاطر راحتیش از خانواده سلطنتی میارتش بیرون و حتی قید همه چیو میزنه.

اما مردی که زنشو دوست نداره در مقابل بی احترامی های خانوادش به زنش سکوت میکنه و همین باعث میشه اونا هر روز وقیح تر بشن.

میزان احترامی که یه زن از سمت خانواده شوهرش دریافت میکنه فقط و فقط به شوهر خودش بستگی داره.

دورت نباشن بهتره که . راحتی . من خودم به دور و برم نمیزارم بیان . البته  ادمای خوبین . اما می ...

خب یجاهایی ادم مجبور میشه بره و یچیزایی میبینه ک دلش میخاد بمیره اونم بخاطر پول اتقد تفاوت و محل گذاشتن

همون خانوم هم میچزونتشون. دیدم که میگم. من هنوز جاری ندارم ولی به خاطر همین مسئله اوایل ازدواج تحقیرم کردن ولی من اصلا ضعیف نشون ندادم خودمو. الان بعد ده سال فهمیدن چه اشتباهی کردن چون تازه فهمیدن هیچی جای ادب و شخصیت ادما رو نمیگیره

261سابقم...
نه دلیلش اینا نیست دلیلش فقط پسر خودشونه مردی که زنشو دوس داره به خانوادش میفهمونه باید بهش احترام ...

عزیزم اتفاقا شوهرم خط قرمزش منم خیلی جلو خانوادش بهم احترام میزاره اما برعکس شوهرجاریم اصلن بهش محل نمیده اصلن

وقتی. تو یه جمع همه بااونن همه بالا میبرنش ته اسمش خانوم میارن حالم بد میشع

فدای ی تار موت

فک نکنی ی چیزی میگما جاری منم وضعشون بهتره از ما خانواده شوهر منم پولکی

خواهرشوهرمم با این ک بچه اس در کسری از ثانیه منو فروخت ب اون و هرچی محبت کرده بودم بهش دود شد رفت هوا 

ولی اصلا برام مهم نیست چون معتقدم این دسته آدما تحویل گیری و حضورشون تو زندگیم اصلا ارزش نداره ک بخوام خودمو درگیر کنم 

باهم خوش باشن منم شکرخدا با زندگیم خوشم 

عزیزم اتفاقا شوهرم خط قرمزش منم خیلی جلو خانوادش بهم احترام میزاره اما برعکس شوهرجاریم اصلن بهش محل ...

فقط احترام گذاشتن خودش که کافی نیست باید به اونا بفهمونه احترام بذارن!

البته حرف من واسه همه صدق نمیکنه

اما شامل درصد خیلی زیادی از افراد میشه.

همون خانوم هم میچزونتشون. دیدم که میگم. من هنوز جاری ندارم ولی به خاطر همین مسئله اوایل ازدواج تحقیر ...

کاش منم میتونستم جلوشون ضعف نشون ندم و انقد جلو روشون ناراحت نشم پوف حالم بد میکنن توی جمع خانوادگیشون

نه دلیلش اینا نیست دلیلش فقط پسر خودشونه مردی که زنشو دوس داره به خانوادش میفهمونه باید بهش احترام ...

دقیقا. کاری که همسرم میکنه. وقتی دید خانواده اش خواسته یا ناخواسته وضعیت ضعیف مالی پدرم البته نسبت به وضع مالی خودشون رو به رخم کشیدن انقدر به خانواده ی من احترام گذاشت و از من دفاع کرد که در نهایت خودشون هو به این مسئله پی بردن که انسانیت خانواده ام بسیار با ارزشتر از پوله

261سابقم...