2777
2789
عنوان

شاید دلیل این فرق گذاشتنا همینه!

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 32 پست
خب یجاهایی ادم مجبور میشه بره و یچیزایی میبینه ک دلش میخاد بمیره اونم بخاطر پول اتقد تفاوت و محل گذا ...

اره میفهمتت . 

ببین خواهر شوهرای من هر چی جیک و پوک دارن میریزن توی مشت جاریم .(اما از من همه چی رو پنهون میکنن انگار غریبه ام ) 

حتی جمع میشن پیش هم و جاریمو میزارن بره پیششون و حرف میزنن . اما منو نمیذارن برم . یه دفعه میگن برو ساکت رو بزار فلان اتاق . مثلا به م میفهمونن که برم :( 

خب ؟؟؟؟  از اونجا که جاریم حرف دهنش نگه نمیداره اونور که میرن زودی میاد میزاره توی مشت من و در و همسایه ها و فامیلا و.... ابروشونو میبره کلا .

خودشونم میدونن آ جاریم سخن چینه . 

خب اینطوری من بیام ناراحت بشم ؟ عین خیالمم نیست .

حالا خیلی جیزا هست بگم میشینی گریه میکنی :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فدای ی تار موت فک نکنی ی چیزی میگما جاری منم وضعشون بهتره از ما خانواده شوهر منم پولکی خواهرشوهرمم ...

خوشبحالت عزیزم ک میتونی بیخیال شی کاش. منم میتونسم چشم. پوشی کنم ازاین تفاوت گذشتنا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دلیلش اینا نیست دلیلش فقط پسر خودشونه مردی که زنشو دوس داره به خانوادش میفهمونه باید بهش احترام ...

آره درست میگی شوهر آدمم خیلی خیلی مهمه

من تو فامیل شوهرم خیلی محبوبم اولا بخاطر شخصیتم دوما بخاطر همسرم 

ولی خب خانواده شوهرم یواشکی کار خودشونو میکنن 

بی احترامی نمیتونن بکنن ولی خب ی حرکتایی گاهی میزنن ک آقایون متوجه نمیشن 

دقیقا. کاری که همسرم میکنه. وقتی دید خانواده اش خواسته یا ناخواسته وضعیت ضعیف مالی پدرم البته نسبت ب ...

اونا خب نمیان ب زبون بیارن ک اره مابرااین دلیل باجاری بزرگی خوبیم!¿

اره میفهمتت .  ببین خواهر شوهرای من هر چی جیک و پوک دارن میریزن توی مشت جاریم .(اما از من همه ...

بدیش اینه جاریم بامن خوب نیسس محل نمیده بهم چون حسادت میکنه بهم چون شوهرم بامن خوبه شوهرخودش نه

خوشبحالت عزیزم ک میتونی بیخیال شی کاش. منم میتونسم چشم. پوشی کنم ازاین تفاوت گذشتنا

عزیزم این آدما واسه من اونقد بزرگ نیستن واسشون غصه بخورم

شوهرم خوبه همین کافیه برام 

شمام شوهرت خوبه بچسب ب زندگی خودت بیخیال این حرفا

عزیزم این آدما واسه من اونقد بزرگ نیستن واسشون غصه بخورم شوهرم خوبه همین کافیه برام  شمام شوه ...

بیخیالم اما تو جممع های خانوادگیشون حالم بد میشه این چیزارو میبینم

بدیش اینه جاریم بامن خوب نیسس محل نمیده بهم چون حسادت میکنه بهم چون شوهرم بامن خوبه شوهرخودش نه

من توی دهنم میگم جاریم سخن چینه . یعنی میشینیم حرف درمیاره . بلن میشیم حرف درمیاره .

چند بار سخن چینی کرده رفته به گوش فامیلامم رسیده . 

اونوقت تو میگی جاریت محلت نمیزاره ؟ 

جاری من اگه بهش بگم سرم درد میکنه فردا فامیلام ازم میپرسن چرا سردر میکرد و حتی کل درو همسایه ها و فکد و فامیلای شوهرم . 

ببین این خوبه یا محلت نزاره خوبه ؟ 

بیخیالم اما تو جممع های خانوادگیشون حالم بد میشه این چیزارو میبینم

کمتر برو عزیزم 

وقتی هم میری با گوشیت کتاب بخون 

اگه فامیلاشون بودن بشین پیش اونا صحبت کن بگو بخند

من با فامیلای شوهرم رابطم خیلی بهتره نسبت ب خانوادش 

کمتر برو عزیزم  وقتی هم میری با گوشیت کتاب بخون  اگه فامیلاشون بودن بشین پیش اونا صحبت ک ...

فامیلاشون نیستن گلم خانوادش!اره مجبورم فقذ باشوهرم ازاول تااخر بحرفم

درسته اما ادم حس بدی دارع ک بخاطر پول انقد تفاوت!

حق با شماست شما هم که کاری از دستت برنمیاد جز اینکه اگر توی اون شرایط قرار گرفتی رفتاری مثل رفتار خانواده همسرت نداشته باشی ومورد دوم اونقدر روی زندگی خودت کارکنی که این رفتارها برات پشیزی ارزش نداشته باشن

اره راس میگی محل نزارع!

هنوز با این همه ،خواهر شوهرام رازهای مخفی زندگیشونو به اون میگن . به من نمیگن .....!!!ببین دیگه تا چه حدن این خواهر شوهرا!!!!