2777
2789

بچه من از بچه های جاری اولیم  (دوقلو ان) ۱۰ ماه و از بچه ی جاری دومیم ۸ ماه بزرگتره

چشمای اون ۳ تا بچه درشته 

و چشمهای بچه من مدل ژاپنی

حرف از سالم و صحیح بودن نزنید خودم میدونم و گوشمم پره

ولی از مقایسه ها از اینکه میگن اونا شکل عروسکن دلم میشکنه

هرکسی دوست داره بچش زیبا باشه

مقایسه اصلا کار درستی نیست

هر بچه ای به چشم مادرش خوشگل ترین بچه دنیاست

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگن حالا مگه چشم درشت بودن چه سودی داره

خودم چشام درشته که تو فامیل زبون زده ولا نه آب شده نه نون کاشکی به جای چشم درشت چیزای دیگه ای داشتم

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

دختر من ده ماهشه امروز عمش میگفت پسرهای من ده ماهگی راه میرفتن این چقدر تنبله منم گفتم هیچکداممان بهتون مث بچه من کارشو زود نکرد دختر من پنج ماهگی مامان بابا گفت دوماهگی غلت زد  گفت باخنده می خاستم یکم کلاس بزارم گفتم زود راه افتادن بچت کلاس نیس بچه با بچه فرق داره

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

خوب بچه به پدر و مادر میره و اینکه تغذیه در بارداری هم خیلی مهمه 

شاید اونا خیلی رعایت میکردن چی بخورن و چی نخورن 

درشت بودن هم اینکه بچه های اونا با وزن بالا دنیا اومدن و بچه های شما چون دوقلو بودن با وزن کم خوب طبیعیه اونا درشت‌تر نشون بدن

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍