2777
2789
عنوان

وقتی برید مهمونی و بچه هاتون مقایسه بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 188 پست

وا خب حتما ب باباش رفته چشماش درشت نشده اینک.غصه نداره .نزاربچتو مقایسه کنن اعتماد بنفس بچه روخورد نکن .حتی زشت ترینم اگ.بود ک نیست تونباید اجازه بدی هرحرفی ب بچت بزنن 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی ذکر یاعلی میگه هر تعدادی بهم بگه تا شب 23هم وقت دارین تا الان بالا 400نفر شرکت کردن

من

همون ۴۰۰ تا یا علی

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
دلم از خدا گرفته که چرا چرا حتی عادی ندادی چرا کوچک دهدی

چشای دختر من ریز  اما خیلی ملوس تر از چشای ب قول همه گاوی پسر جاریمه .دخترم سفید و ظریفه ریزس چشاش بیشتر بهش میاد مخصوصا که تیله ای سیاهن و مو های سیاه با پوست سفید مث برف قربونش برم

بچه ممکنه تو بزرگسالی چهرش عوض بشه 

برای بچت ارزش قائل شو تحویل بگیر ؛ خیلی سطح بالا برخورد کن باهاش بزار عزت نفسش شکل بگیره 

من خودم زخم خورده رفتارای مامانم هستم

وقتی بچت بزرگ بشه خوشکل میشه،. غصه نخور،. شاید خوشکل تر از اونا، تازه یه وقت نذاری بچت بفهمه، گناه داره، 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

حرفت رو کامل درک میکنم پسر من 3ماه از بچه خواهر شوهرم بزرگتره اون خیلی تپله و پر مو پسر من کچل و لاغر و بدغذاست درسته دوسش دارم ولی وقتی میبینم تو مهمونی هیچکس به بچم محل نمیزاره بدجور دلم میشکنه از الان برای هفته بعد که مهمونم هول گرفتم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟