2777
2789
عنوان

کیاشوهراشون هرچی میخرن میزنن به اسمشون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 41 پست
بمون و اعتیادش رو درست کن حیفه شوهر منم برعکسه خسیس و بی اعتماد ب قول تو بزور دارم درستش می کنم بنظ ...

واقعا!راست میگیا حرفت خیلی خوب بود .خودشم میگ فکرکن من سرطانی ام کمکم کن

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سازش خوبه هااااا اسی زود ک نباید اسم طلاق اورد طلاق گزینه آخره اگه شوهرت مشکل دیگه ای نداره پ ...

مشکل دیگ نداره سربه زیر و پاک .وصادق چشم ودل پر همه چی خوبشو برای من میخاد فقط اما میدونی من یکم شخصیتم خوب نیست مثلا با یکم فشار کم میارم میخام بزنم زیر همه چی .

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
همسر من هرچي داره نميزنه  يه ماشين به اسم خودش دومي به اسم من  خونمون به اسم خودش خونه د ...

داره میره کنگره ۶۰تحت درمان .اره تقریبا بی عیبه البته بجزاعتیاد

تو فرشته دیگران نیسی ک عمرتو هدر بدی نگاه ب قلبت کن هرچی گفت بهش شک نکن

منم گاهی همین فکرومیکنم

ببين آخه اعتياد هم با اعتياد فرق داره  ديگه از نوع مواد و حجم مصرف و .... ميتوني پيش بيني مني ...

نمیدونم والا .توکنگره که میگن درمان میشه خدا عالم است وبس

میره کنگره ۶۰وتحت درمان 

با هاش دوست  باش و نرم نرم بهش بگو دوستش داری ولی بدون مواد  خودِ خودشو   اگر تحت تاثیر قرار بگیره تقلا میکنه برای بهتر شدن   کسی رو به زور نمیشه ترک داد  اگر هم بی خیال باشی غرق میشه   پس کمکت اینه که جنگ نکنی و تشویقش کنی به بهبودی 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

گاهی به سرم میزنه همه چیو بردارمو د فرار..یعنی من خیلی بدجنسم؟

بنظرم اینجورمردا خیلی قابل اعتمادن .من خودم یه هزاری دلم نمیاد اپول خوده شوهرم به خودش بدم!

من همسرم کارت هاش دستمه حقوق ک بگیره اولین کاری ک میکنه اس واریزیشو واسم سریع میفرسته 

با هاش دوست  باش و نرم نرم بهش بگو دوستش داری ولی بدون مواد  خودِ خودشو   اگر تحت تاث ...

درسته .میگم ک من یکم توی فشار زود جامیزنم .اماحرفت خوب بود مرسی بهش میگم

نمیدونم جدیدا چرا تا یه اتفاق میوفته خانما بفکر طلاق میوفتن

مگه مدال افتخار داره طلاق؟

بنده خدا وقتی خودش مشکلشو داره حل میکنه و ایراد دیگه ای نداره واقعا خیلی بی انصافی فکر طلاق

مراقب زندگیت باش و به همسرتم کمک کن

من همسرم کارت هاش دستمه حقوق ک بگیره اولین کاری ک میکنه اس واریزیشو واسم سریع میفرسته 

اس ام اس بانک کارتاش ب گوشی من وصله

نمیدونم والا .توکنگره که میگن درمان میشه خدا عالم است وبس

آدم شیشه ای  میشناسم که پای بساط بلند نمیشد و توهم در حد   خودش خواست وخوب شد    فقط خودش بخواد  هر نوع که باشه قابل درست شدنه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو