2821
2789
عنوان

حسرت

72 بازدید | 9 پست

کسی هست که حسرت داشتن خواهر به دلش مونده باشه ؟خیلی دوست داشتم یه خواهر داشتم باشم که باش درد دل کنم اما افسوس دوستای صمیمی زیادی هم دارم هم خواهر یه چیز دیگس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا خواهر خیلی خوبه اما بعضی خواهرها هم از صدتا دشمن بدترن 

درسته خیلی خوبه اما شاید خواهر تو بد بود بدتو میخواست 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من خواهر ندارم  بدتر از همه این که پدرم 10سال پیش فوت کرده و مادرم افسردگی شدید دارن و اصلا ان ...

من خودمم پدرم یه ساله که فوت کرده از اون ورم ترس از دست دادن مادرم داره دیونم میکنه

من خودمم پدرم یه ساله که فوت کرده از اون ورم ترس از دست دادن مادرم داره دیونم میکنه

عریزممم خدا رحمت کنه 

میفهمم چی میکشی به خدا 

میگم فقط مادر رو مواظبت کن سرحال باشن غم هات از بین میذه 

برای مامان منم دعا کن

من خواهر ندارم  بدتر از همه این که پدرم 10سال پیش فوت کرده و مادرم افسردگی شدید دارن و اصلا ان ...

واقعا ناراحت شدم متاسفم ولی قوی باش خیلیا هستن که مشکل ما رو دارن فقط باید صبور بود

عریزممم خدا رحمت کنه  میفهمم چی میکشی به خدا  میگم فقط مادر رو مواظبت کن سرحال باشن غم ه ...

ایشالا حال مادرت خوب میشه عزیزم نگران نباش خدا بزرگه تو هم قوی باش و به مادرت روحیه بده