2777
2789
عنوان

کمک مالی از خانواده شوهر

622 بازدید | 34 پست

شده پول لازم باشبد پول بخواید ازشون ؟

الان ما خونمون قم هست تابستوناش افتضااح گرمه

خونمون کولر ابی داریم اصلا جواب نمیده

زایمان منم افتاده تو اوج گرما اخرای مرداد

به شوهرم میگم کولر گازی بگیر میگه خیلی گرون شده نمیشه بخرم

مادرشوهرم وام خونه گی مینویسه مغازه لباس فروشی داره.. ماشاا همش پول دستشه

میگم قرض کن ازش قبول نمیکنه 

اعصابم خرد شده 

اخه ادم انقدر بی زبون

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

خب بگو قرض کنه

🤔🎈چرا قبول نمیکنه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن نشده. افرین ب عزت نفس همسرتون

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

آره ما میگیریم... یه چیز عادیه برامون... ولی کاش شوهرم یه کار داشت تا کمک نمیکردن ک قرار باشه تو زندگیمون دخالت هم کنن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من شخصا ترجیح میدم تو گرما بمونم یا نهایتش از غریبه قرض و وام بگیرم، ولی از خانواده خودم یا شوهرم چیزی نگیرم، حتی قرض

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند

برادرشوهرم سه سال ازشوهرم کوچیکتره کل اموال پدرشوهرمو باجاریم کشید بالا .خونه دوواحدی و دوتا ماشین و زندگی آنچنانی داره .اونوقت ما آخر شهر توخونه اجاره ای.صاحبخونه گفته واسه پول پیش ۱۰میلیون دیگه بدین پدرشوهرم یک قرون نمیده مجبور شدیم قرض کنیم .

نه به ما نمیدن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
 رودربایستی داره اه😒

وا خب بچه از گرما چیکار کنه اخه 

🤔🎈

بامادرش رو دربایسی داره🤔

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

هییچی بهمون ندادن موقعی که عروسی کردیم شوهرم گفت پول بهم بدین فرش و تلویزیون بخرم مادرش اومد دوتا پتو کهنه بهش داد که پرتشون کردم تو خونشون گفتم گدا نیستم ولی خودم همممه چیز خریدم الانم خداروشکر شوهرم هم رفت سرکار هم وسیله خرید

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏