2777
2789
عنوان

ماسک برای روشن شدن پوست بدن

138 بازدید | 8 پست

شما چه رسیدگی هایی به پوست بدنتون میکنید مخصوصاپشت بدن شامل پشت گردن و خود پشت تنه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

من فعلا الان دارم به صورتم میرسم بزار به اون جاها برسم بهت میگم😁😁😁

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

ماسک هایی که جواب گرفتین بزارین اینترنتی ها رو نمیخوام استفاده کرده باشین خودتون

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا الان دارم به صورتم میرسم بزار به اون جاها برسم بهت میگم😁😁😁

خب پس فعلا بالارو بگو چرا میخوای دورنگه شی   خب یجا به همش برس

خب پس فعلا بالارو بگو چرا میخوای دورنگه شی     خب یجا به همش برس

ببخشید میشه بپرسم ایا مشکل پوستی داشتین که اون ناحیه رو تیره کرده؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببخشید میشه بپرسم ایا مشکل پوستی داشتین که اون ناحیه رو تیره کرده؟

اگه منظورت دوستم ناحیه خاص هست مال اکثر خانم ها تیره هس چون روش شیو کردن و لباس تنگ پوشیدن  روی رنگش اثر میزاره که هم درمانه های خونگی داره ولی موثرترینش لیزر هست

خب پس فعلا بالارو بگو چرا میخوای دورنگه شی     خب یجا به همش برس

دارم صورتمو اصلاح میکنم با وکس.بعدش بخور بابونه.بعد اسکراپ عسل بعدش ماسک جوانه گندم+ماست.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اگه منظورت دوستم ناحیه خاص هست مال اکثر خانم ها تیره هس چون روش شیو کردن و لباس تنگ پوشیدن  روی ...

نه پشت گردن و کلا کمر به بالااا میگم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه پشت گردن و کلا کمر به بالااا میگم

من تصادف کرده بودم شش ماه خوابیده بودم که نصش تابستون بود و خیلی عرق میکردم بخاطر همون بله پشت گردن و پشت تنه نسبت به روی بدنم خیلی تیره شده