2789
اینم مدیکور ها تو premom

لوبیا جون الان با توجه به این کیت هات اقدامهاتو میشه بگی؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لوبیا جون الان با توجه به این کیت هات اقدامهاتو میشه بگی؟

باتوجه به این ها و اماری که الان میبینم از سه اقدامیها:

اقدام شب ۱۶ ساعت ۱۲ شب، اقدام دوم شب ۱۷، شب ساعت ۱۲، اقدام سوم ساعت ۱۲ ظهر روز ۱۸. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
۱۴و۱۶ اقدام داشتم 

ولی کیت هات اصلا اونجوری که باید دو خطه بشن نشدن. درسته؟ میتونی برای احتیاط اقدام کنی ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه

سلام لوبیا جون اون دمنوشت که میگی را دستورش را دقیق بگو من درست کنم  دیشب پریود شدم. لوبیا جو ...

ببین مال من همینجوری هست. یه دستوری افسانه تاپیک بانو داشت. بزار ببینم پیداش اگه کردم میزارم برات

سلام لوبیا جون اون دمنوشت که میگی را دستورش را دقیق بگو من درست کنم  دیشب پریود شدم. لوبیا جو ...

نه واللا دقت نکردم. مال مین خیلی اینور اونور میشه. یه بار لئوتالم ۱۲، اکثرا ۱۳ روز، بعضا ۱۴ روز

نه گلم، اروپا هستم

اخییییی

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
یعنی میگی فولیکول که تو سونو بود آزادنشده تاحالا

ببین کیت تقریبا ۸۰٪ میگه که تخمک ازاد شده یا نه، ولی چون کیت شما اصلا دو خط پر رنگ نشد، سونو بهتر میدونه. واسه همین میگم اقدامت رو داشته باش برای احتیاط که اگه تخمک دیر ازاد شد، اسپرم تازه براش محیا باشه