2777
2789
عنوان

چقدر زندگیا سخت شده

311 بازدید | 21 پست

هر وقت میام نی نی سایت.تاپیکارو که میخونم انگار تو یه دنیای سیاه وارد میشم..احساس میکنم همه زن های کشور در سیاهی مطلق زندگی میکنن.بدون عشق.بدون محبت و فقط یک ابزارن.انگار تمام مردها گرگ اند و بی احساس...

شما چطور؟ واقعا زندگیا ابنجوری سخت و طاقت فرسا شده؟

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط همه ظاهر زندگیشون زیباس باطنش بده..اتفاقامردا دارن زیرفشارله میشن

ارع تو این شرایط اقتصادی مردا دیگه رد دادن

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

نه. خب زمان خوشی که ادم احتیاج به درد و دل نداره

اینجا تنها جاییه که میشه ناشناس حرف زد و مشکل رو مطرح کرد

اینم دقت کنین وقتی یکی تاپیک میزنه و میگه با شوهرش دعواش شده همون لحظه عصبانیه و تمام بدی های عالم یادش میاد. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره اينجا ذهنيت منفى ميكنن عزيزم برى اينستا اونجا همه پولدار و لاكچرى هستن 😂😂

خخخخخ.آره اونجا همش عشقه اینجا همش نفرت😂😂

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

من نوعی  تاپیک نمیزنم از خوبیای زندگیم بگم  

اما مشکلات زندگیم را می گم چون یا براش راه حل می خوام یا بحث درد و دله

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

نه من زندگی خودم و شوهرم اوکیه یه ذره سمت مادرشوهرم راحت نیستم و اذیت میشم ولی خب اینجوری نیست که مشکلی داشته باشم باهاشون

شوهرمم خیلی خوبه انگار فرشته ست روی زمین😍

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

من یه تاپیک اینجوری میخونم اینجور فکر میکنم 

ولی کامنتا همش گویای اینه که هیچ زنی ضعیف نیست

و همه استارتر رو محکوم میکنن به بی عرضگی

که خودشون تو موقعیت مشابه، هیچ گاه به مظلومی استارتر نیستند یا اصلا اجازه ی همچین جسارتایی ب شوهراشون نمیدن 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟