2777
2789

سلام عزیزم من حدودا شیش سال پیش عمل کردم که سنگم شاخ گوزنی بود

بستگی به بدن و نوع سنگ هرکسی ممکنه میزان استراحت و خوب شدنش فرق داشته باشه.

من خودم سنگم خیلی بزرگ بود ولی قبل از عمل اصلا درد نداشتم و حتی شانسی فهمیدم که سنگ دارم. بعد از عمل درد داشتم و تا ده روز به خاطر عوارض بی حسی سرگیجه و سردرد داشتم که مقصر دکترای اتاق عمل بودن که سرم اویزون بود و هرچی بهشون گفتم اهمیت ندادن. ولی یه هم اتاقی داشتم که سنگش خیلی کوچیکتر و بدنش ماشالله قوی بود . اون همون شب اول از تخت اومد پایین و با اینکه گفته بودن نباید غذا بخورین یه بشقاب پر از غذا خورد. سنگ من انقد بزرگ بود که توی بخش همه میومدن نگاه میکردن.

بعد از عمل حتما سنگ رو ببر به ازمایشگاه خیلی خوب تا بفهمی دلیلش چی بوده. متاسفانه من نمیدونستم و با اینکه بیمارستان خصوصی عمل کردم بعدا دکترم گفت نباید سنگت رو میدادی ازمایشگاه بیمارستان. بعدم که دیگه تریلی سنگم رو بهمون تحویل ندادن خخخخ

ما خانوادگی سنگ کلیه داشتیم. داداشمم یه بار عمل کرده یه بار سنگ شکن.

اگه تیکه های کوچیک سنگ بعد از عمل بمونه شاید اذیت کنه.

یه توصیه دیگه اینکه با خودت شیاف مسکن ببر اگه درد داشتی و پرستارا نیومدن سداغت خودت شیاف بزار.

البته جدیدا شنیدم پمپ درد توی بیمارستانا هست که خیلی دردای بعد از عمل رو کم میکنه.

اگه مقاومت بدنت خوبه که اصلا شور نزن عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.