لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
باردارم ،میخام ی دکتر پیدا کنم برای ازمایشو تا زایمان انشااللع
باید ببینی میخوای کدوم بیمارستان زایمان کنی!طبیعی یا سزارین!بعد دکترای اونجا رو بشناسی و یکیشونو انتخاب کنی.دکتر من یحیی زادس.بیمارستان مریم و تخت جمشید میره برا زایمان.دکتر بدی نیست.راحت وقت میده.اکثر روزام مطبه.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم