2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست

مثلا یه خواهر شوهر دارم دایم درحال پوشیدن لباس کهنه بقیه س ولی ۲۰۰ میلیون پس انداز داره همه فامیل مسخرش می کنن خیلی خسیسه دائم خونه پدر شوهرمه تاحالا پدر شوهرم چند بار ازخونه کردشون بیرون

شاید معجزه زندگی من توباشی که باآمدنت زندگیم رادگرگون کردی...

مادرشوهرم ب لپتاپ میگه تبلت

ب اینترنت میگه انترنث

ب سویشرت میگه تِشِرت

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینقد نجیب و خوبی بازم خانواده شوهرت اذیتت میکنن خیییلی آدمای بدی ان😏😏 

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)

دوسشون دارم زیاد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همشون رو 

اگر تا الان هرکدوم سوتی هم داده باشن اونا هم آدمن مثل ما که سوتی میدیم خطا میکنیم اونا خانواده ی منن مگه غیبت خواهر و مادر و برادر خودم رو میکنم که بیام غیبتشون رو بکنم!؟؟

امیدوارم حداقل این روزا یه کم به این چیزا فکر نکنیم❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
تاپیک تبادل میزنی انتظار جواب داشته باش سعی کن تو زندگیت یکم مفید واقع بشی ک راجب خودتو خانوادت چنی ...

شخصیتت خودت وخانواده ات کاملا مشخصه ومعلومه چه حسی به خودت وخانواده ات داری ازحرفات مشخصه که خیلی عقده حقارت داری 

شاید معجزه زندگی من توباشی که باآمدنت زندگیم رادگرگون کردی...