2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4371059/شعله-زرده-بانو-رادیکالی?

postId=136842515

یه گزارش بزنید میخام تایپیکاموحذف کنم

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   

بعد چند روز از موعد بتا چندع؟؟بیشتر بستگی ب رشد بتا داره ک تو۴۸ساعت دوبرابر شه،کم بودن بتا میتونه ب اینکه لقاح دیر بوده باشع مربوط بشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سابقه سقط دارم با بتای پایین الان هم هرچی بی بی چک میزنم همه کمرنگ هستن بعد ده دقیقه

اقدام طبیعی بود یابادارو؟؟الان چند روز تاخیر داری؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
با فقط قرص لتروزول بود یک هفته تاخیر

اها اچ سی جی نزدی؟شاید لقاحت دیر بوده،خوب چرا ازمایش نمیدی گلم؟؟

اها اچ سی جی نزدی؟شاید لقاحت دیر بوده،خوب چرا ازمایش نمیدی گلم؟؟

شما بارداری برام دعا کن خدا خودش بهم رحم کنه دعای زن باردار درحقم خیلی تاثیر داره تاثیرشویه بار دیدم

شما بارداری برام دعا کن خدا خودش بهم رحم کنه دعای زن باردار درحقم خیلی تاثیر داره تاثیرشویه بار دیدم

چشم عزیزدلم نگران نباش من خودمم پارسال ی سقط داشتم پوچ بود امسال اقدام کردم و باردارشدم باز گفتن پوچه ولی واقن معجزه شد و خدا برام نگهش داش امیدت بخداباشه گلم💖