2777
2789

الان که نمیتونید بخرید بعد دوماه اونم بیست درصد

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بخایم بفروشیم چقد میخرن؟ 

والا نمیدونم الان قیمتش چنده ،چون بابام پول لازمه من میخوام زودتر بهش پول بدم بقیه اشو هر وقت معلوم شد،ولی تا اون موقع ک معلوم شه نمیدونم بفروشیمش ب کسی دیگه یا نگهش داریم

اگ بخایم بفروشیم چقد میخرن؟ 

همشو نمیتونید باهم بفروشید فقط بیست درصد که اونم هنوز نمیتونید بفروشید فعلا فقط میتونیدازاد کنید سهامتونو 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
ممنون ثبت نام توی سجام هم میتونی بگی باید انجام بدم یانه؟ 

اگه میخوای وارد بورس بشه سهام عدالتت بله باید انجام بدی

اگ فقط بخام بفروشم نیاز نیست؟ 

بخوای از طریق بورس بفروشی حتما نیاز هست که سایت سجام ثبت نام کنی و بری پیشخوان کد بورسی بگیری