2777
2789
عنوان

توده خارج از رحمی دارم چکار کنم تو خونه خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 34 پست
رفتم سنو واژینال میگه توده خارج از رحمیه باید عمل شه اما من بتام بعد از دو روز امده پایین  خیلی ...

خوب همین نشونه خوبیه یعنی خود به خود داره از بین میره ،اصلا استرس نداشته باش ،برای دوست من تو سونو  تو لوله اش دید صد تا دکتر رفت خیلی حالش بد بود ولی خداروشکر بتاش اومد پایین و خودش از بین رفت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

دختر خیلی میترسم از عمل اولین بار که ازمایش دادم بتام بالا بود دو روز بعدش ازمایش دادم بتام ۵۰۰ امده ...

عزیزم آخه چرا بتات که بالا بوده چرا نمونده؟مگه خونریزی نداری؟اگه تو لوله بمونه خطرناکه ها رشد میکنه و میترکه لوله بعد دیگه باردار نمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همین نشونه خوبیه یعنی خود به خود داره از بین میره ،اصلا استرس نداشته باش ،برای دوست من تو سونو & ...

تو رو خدا بهم بگو چکار کرد اخه من اولش خونریزی داشتم اما الان قطع شد 

خدایا خودت کمکم کن
تو رو خدا بهم بگو چکار کرد اخه من اولش خونریزی داشتم اما الان قطع شد 

گفتم که کاری نکرد فقط وایساد بتاش اومد پایین افتاد به خونریزی ،حالا فردا برو بتا بده مطمئن باش پایین ترم اومده درضمن خونریزی ممکنه قطع و وصل بشه اینجوری نیست که کلا یه عالم خونریزی داشته باشی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

چند روزه خوتریزیت قطع شده؟ به حرف دکترا نباش پیش یه دکتر دیگم برو اینا فقط حرف میزنن کار بلد نیستن

دو بار دکترمو عوض کردم دختر خوب .دکتر خصوصی رفتم دوتاشون میگن باید عمل شی رفتم بستری شم گفتن نه بتات امده پایین فعلا نمیخواد بستری شی گفتن برو دوباره ازمایش بده 

خدایا خودت کمکم کن
گفتم که کاری نکرد فقط وایساد بتاش اومد پایین افتاد به خونریزی ،حالا فردا برو بتا بده مطمئن باش پایین ...

جدی میگی یعنی چی میشه بتام بیاد پایین .من کلی پیاده روی کردم اوبشن خوردم بابونه دم کردم زعفران خوردم اما انگار هیچ تاثییری نداشت راستی اگه خونریزی نکنم پس جوری دفع شه خیلی نگرانم 

خدایا خودت کمکم کن
دو بار دکترمو عوض کردم دختر خوب .دکتر خصوصی رفتم دوتاشون میگن باید عمل شی رفتم بستری شم گفتن نه بتات ...

میگم که دوسه روز دیگه آزمایش بده اگه بتا پایین تر بوده عمل نیاز نی با مریود بعدی خارج میشه یا این دارو راهم بگیر خوبه ضرر نداره

دختر خیلی میترسم از عمل اولین بار که ازمایش دادم بتام بالا بود دو روز بعدش ازمایش دادم بتام ۵۰۰ امده ...

عزیزم باید عمل کتی و خارج بشه وگرنه بسته به اینکه کجا تشکیل شده عواقب بدی داره حتی تا خارج کردن تخمدان و دیگه حامله نشدن 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم باید عمل کتی و خارج بشه وگرنه بسته به اینکه کجا تشکیل شده عواقب بدی داره حتی تا خارج کردن تخمد ...

اره دکترم همینو بهم گفت امروز میدم بستری شم تو رو خدا برام دعا کن خیلی استرس و نگرانم 

خدایا خودت کمکم کن