2777
2789

دخترا هر کی شرایط منو داره لطفا جواب بده خیلی ناراحتم کسی بوده مثل من که بتاش بیاد پایین .عمل نکنه خواهش میکنم کمکم کنید 

خدایا خودت کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطورت بارداری خارج رحم؟؟  سریع عمل کک تا اتفاق بدی نیفتاده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

فروش ویژه کولر گازی و لوازم خانگی با تخفیف ویژه

کولر گازی - لباسشویی - یخچال - ظرفشویی - تلویزیون

5 سال گارانتی - ارسال رایگان - پرداخت درب منزل

مشاوره 09180532006

تخفیف ویژه برای کاربران نی نی سایت

منطورت بارداری خارج رحم؟؟  سریع عمل کک تا اتفاق بدی نیفتاده

دختر خیلی میترسم از عمل اولین بار که ازمایش دادم بتام بالا بود دو روز بعدش ازمایش دادم بتام ۵۰۰ امده پایین

خدایا خودت کمکم کن

بتات بیاد پایین که خوبه یعنی داره از بین میره نترس ،حالا ممکنه تو لوله باشه ولی اولاش کاری نمیشه کرد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بتات بیاد پایین که خوبه یعنی داره از بین میره نترس ،حالا ممکنه تو لوله باشه ولی اولاش کاری نمیشه کرد ...

گفتن دوباره باید ازمایش بدی فردا اگه بیاد پایین نمیخواد عمل کنی اما من میتریم فردا ازمایش بدم نیومده باشه پایین اخه اون شبی که بتام کم شد من خونریزی شدید کردم یه لخته خون ازم دفع شد اما از اون موقعه هیچی از دفع نشد هیچی خونریزیمم داره قطع میشه 

خدایا خودت کمکم کن