2777
2789
تایپینگشو دیدی؟😁

😒😒😒😒

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تایپینگ جنجالیه منم ببرین😭😭😭

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
دیگه اگر خطای علم مدرن و با روغن بنفشه و داروی امام کاظم مقایسه میکنید من حرفی ندارم

درصد خطای طب مدرن همین سونوهای ان تی و آنومالی که همش دروغ و اشتباس

هر سال یه عالمه بچه الکی سقط میشن که اخرشم معلوم میشه سالم بودن

از طرفی بجه هایی متولد میشن که مشکل دارن در حالی که خیلی راحت با سونوی معمولی هم مشخص میشد مشکل دارن نمونه هاشو خودم سراغ دارم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
درصد خطای طب مدرن همین سونوهای ان تی و آنومالی که همش دروغ و اشتباس هر سال یه عالمه بچه الکی سقط می ...

خودمم زیاد دیدم که دکتر نمیتونه تشخیص بده بچه مشکل داره تا سقطش کنه اون به خاطر بی علمی اون دکتره که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه  و هیچ ربطی هم به تاپیک من نداره 

برام عجیبه تا حالا اسمش و نشنیدی ولی اشکال نداره چیزی از دست ندادی

باورکن حتی هنوزم دقیق نمیدونم کیه و اصن آدم خ‌بیه بدیه چیه😅

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
میگن برا سرماخوردگی خوبه عسل میریزن تو شلغم من بلد نیستم 

کلا مواد غذایی سالم و طولانی مدت مصرف کنی باعث میشه بدنت قوی بشه که رو سرماخوردگی هم اثر میزاره ولی کرونا رو هیچ کاری نمیکنه واقعا