من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
اولصورتتون رو بشورید وپاک کنید و بعد حسابی بخور بدید، ماست+نشاسته+پودر جوانه گندم(اگه پوستتون خشکه کمی روغن زیتون اضافه کنید) رو مخلوط کنید وبه مدت ۲۰تا۳۰دقیقه بذارید روی صورتتون باشه بعد بشورید ویه کرم مرطوب کننده یا روغن نارگیل بزنید،فقط مواظب باشید که زیر نور خورشید نرید چون پوستتون لایه برداری شده،من از این روش جواب گرفتم امیدوارم که به براتون مفید باشه ببخشید طولانی شد
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
اولصورتتون رو بشورید وپاک کنید و بعد حسابی بخور بدید، ماست+نشاسته+پودر جوانه گندم(اگه پوستتون خشکه ک ...
یعنی کک مکتون رفت ودیگه برنگشت؟
اول تست لیزر انجام میدن اگه جواب بده کل صورتو میزنن حالا تستشو انجام بده، ایشالله ک جواب بده برات
کدوم شهری؟
یکی از دوستام صورتشون یه لک افتاده بود که خیلی پررنگ شده بود یه بار امتحان کردن همون دفعه ی اول خیلی کم رنگ شد ولی دیگه وقت نکردن ادامه بدن اما تغییر زیادی کرده بود
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)