2777
2789
عنوان

درمان کک و مک با روشهای خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 48 پست
چند فعه باید استفاده کردممنون

خواهش میکنم،واقعیتش دوستم کامل انجام ندادن که بدونم فقط مواظب باشید که پشت سر هم نباشه مثلا هر روزه نباشه، یا وقتی که میخواید برید بیرون توآفتاب استفاده نکرده باشید وگرنه بدتر پوست رو میسوزونه چون پوست تازه لایه برداری شده وسلول های جدیدبیش تر مستعد آفتاب سوختگی هستن، به نظر من دو،سه بار در هفته با رعایت فاصله بین روزها خوبه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ضد آفتاب دوساعت یه بار بزن خیییلی کم میشه

ببخشید 

دستم ررفت رو درخاست دوستی اشتباهی درخاست داده شد 

تایید نکنید

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر ماسکی که میخواید استفاده کنید مواظب باشید باهاش حساسیت نداشته باشید، وقبل از  استفاده از ماسک های طبیعی صورتتون رو خوب پاک کنید و بخور بدید خیییلی تاثیر گذاره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

هله هوله نخوردن ،شب ها به موقع خوابیدن، رفع کم خونی  و استفاده از کرم ضدآفتاب خیلی به سلامتی پوست کمک میکنه

اولصورتتون رو بشورید وپاک کنید و بعد حسابی بخور بدید، ماست+نشاسته+پودر جوانه گندم(اگه پوستتون خشکه ک ...

فقط مواظب باشید ماستتون محلی باشه که تاثیر گذار باشه، ما با ماست محلی امتحان کردیم  

واقعا ناراحت کننده س😞 اینم از شانس مایه 😉

اره والا از شانس مایه 

من فعلا وقت نکردم برم دکتر پوست یه بار باید برم انقدر هم ماسک گذاشتم پوستم نازک شده هیچ قت اونایی که میگن کک و مک خوشگل هست رو نتونستم درک کنم دلم میخواد کتک بزنمشون

اره والا از شانس مایه  من فعلا وقت نکردم برم دکتر پوست یه بار باید برم انقدر هم ماسک گذاشتم پو ...

ژنتیکیه؟

تا اونجایی که یادمه از 11 سالگی اومده رو صورتم

انشاءالله که هرچه زودتر بتونید درمانشون کنید

سلام.من یه کرم گیاهی از یه کانالی خریدم باصابون15شب که استفاده میکنم۹۰درصد لک و کک ومک هارو برد.به من گفت تا۴۰روزباید ازش استفاده کنی تواین ۱۵روز هرکی می بینه فک میکنه لیزر کردم خانمه خیلی باانصافه محصولاتش حرف نداره تلگرام بش پیام بدین

@parisa2929

منم پوستم ناحیه پیشانی و روی گونه هام پره کک و مک بود ولی با انجام پیلینگ هالیوودی تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت و پوستم روشن تر هم شد خیلی راضی بودم از کلینیک و خانم دکتر عباسی.

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.

منم پوستم ناحیه پیشانی و روی گونه هام پره کک و مک بود ولی با انجام پیلینگ هالیوودی تو یه تک جلسه میت ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍