2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین یلحظه

184 بازدید | 13 پست

سلام..خانوما شوهرم یه هفته هست که خیلی عطسه میزد در صورتیکه تا بحال الرژی فصلی نداشته..امروز صبح که بیدار شده هیچ بویی رو متوجه نمیشه..ممکنه علائم کرونا باشه؟

اینجا دکتر نیس زنگ بزن بیان ببرنش

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دو هفته پیش همینجوری بودم اول با گلو درد شروع شد، بعد عطسه و ابریزش بینی، بو هم نمیفهمیدم تست دادم مبتلا شده بودم ولی هیچکدوم از اعضای خونوادم نگرفتن.. نگران نباش ولی اگه تب شدید کرد حتما دوتاتون تست بدین.. اگه کرونا هم باشه خفیفه

کاربری دوم :@شادترین_دخترغمگین:) 
عزیزم منم دو هفته پیش همینجوری بودم اول با گلو درد شروع شد، بعد عطسه و ابریزش بینی، بو هم نمیفهمیدم ...

الان خوب شدین؟چون هیچ علائم دیگه ای نداره صبر میکنیم ببینیم چی میشه ان شالله که کرونا نباشه..یه بچه کوچیک دارم برای اون نگرانم😭

الان خوب شدین؟چون هیچ علائم دیگه ای نداره صبر میکنیم ببینیم چی میشه ان شالله که کرونا نباشه..یه بچه ...

تا میتونین اتاق شوهرتون رو جدا کنین تا یه مدت، من کلا ده روز طول کشید تا خوب بشم، کلا قرنطینه خونگی بودم، بعد از اینکه شوهرتون هم بهبود پیدا کردن کل وسایل اون اتاق رو با الکل نه وایتکس بشورین.. اصلا نگران نباش چون با علائمی ک گفتین ویروس ضعیف شده هست.. حتما حتما هم قرص جوشان ویتامین سی هر سه تاتون بخورین.. من الان هیچ علائمی ندارم و پشت سر گذاشتم ولی ممکنه ناقل باشم برای همین تا حد امکان نمیرم پیش کسی.. ب شوهرتون بگین فعلا نزدیک نشن بهتون.. خیلی نگران نباش😘❤️

کاربری دوم :@شادترین_دخترغمگین:) 
چهار ماهه بویاییشون برنگشته؟؟علائم دیگه ای هم داشتن؟

ن خوب شده گلو درد داشته قفسه سینشم درد میکرد با یکم تب خیلی ازیت شد از شوهرش گرفته بود اون خوب شد ولی این ن زیاد خیلی تقویت کن 

حموم اب گرم بخور زیاد اب ولرم بخوره 

میوه زیاد سوپ زیاد مایعات زیاد بده 

بیرونم حواسش باشه  ماسک بزنه خونه وسایلاشو بشور حمومو دستشوییم تمیز کن خوب میشه❤

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜