2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون كسي ك قبل از ازدواح

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 66 پست
اون مدل مردا هم همچين گل و بلبل نيستن خودشونم يه چيزى تو مايه هاى فاضلاب هستن

بله اونا هم هرزه و کثیف هستن 

کلا هردو خیلی چندش و کثیفن 🤮

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

عزیزم خدا رو شکر کن با چنین مردی ازدواج نکردی . جدا از اینکه توبع هم کرده باشه نمیتونی مطمئن باشی تو زندگی دوباره طرف این کار میرع یا نه . از طرفی وقتی خودت تو زندگی ادم پاک و درستی بودی این ظلم بخودته بخوای کنار این مرد باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينم حرفيه اما چرا همش پيشرفت ميكنه؟ اون با كاراش باعث شرمندگي من و خانواده م شد اما من نديدم ي بار ...

خدا مثه بنده هاش سریع انتقام خونین نمیگیره از همه...چون صابره ولی تدریجی تقاص میگیره جوری که نه شما متوجه شی نه خودش بفهمه از کجا داره میخوره...

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

کسی که با فاحشه خوابیده فاحشه ست خودش. میتونی اینجوری نگاه کنی با یه فاحشه که حالا شاید توبه کرده باشه میتونستی زندگی کنی یا نه. 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

تجربه نشون داده پسر مجردی که با فاحشه و زن شوهر دار یا بیوه باشه خیلی ترس اش از همه چیز ریخته و بعد ازدواج کثیف تر از قبل میشه 

اما پسری که با دختر مجرد و بی تعهد و هم سن و سال خودش اگر بوده و ببینه قسمت هم نیستن و اینا بعد ازدواج اش میتونه مرد زندگی باشه 

اما مرد چه بهتر که دختر بازی نکرده باشه و یاد نمرفته باشه خاطر جمع تره چون بلد نیست

همینکه دخترای مجرد و به قصد ازدواج گول نمی زده باهاشون رابطه داشته باشه نشون میده آدم بدی نیس

ازونا یکم شرافت دار تره...اما همینکه بی احساس و صرفا برای رفع نیاز جنسی با کسی هم خواب شده یعنی مرد نجسی بود..حالا الانشو نمی‌دونم که توبه کرده یا نه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
تجربه نشون داده پسر مجردی که با فاحشه و زن شوهر دار یا بیوه باشه خیلی ترس اش از همه چیز ریخته و بعد ...

دقيقا 

شوهرم ادم خوبيه البته تازه ٣ ماهه ازدواج كرديم ان شالله ك همينجور ميمونه 

مگه همه چي پوله

من اینجور ادمارو دیدم.دیده شده بعضا ک درست شدن.ولی خیلییییی کم فقط باید عاشق بشن!دگ میذارن کنار کار ...

دروغ . اگر مرد باشع و سابقه اینطوری داشته باشه امکان پذیر نیست . چون بنابه  صفت تنوع طلبیشون دوباره فرصت بببنن کار گذشته رو انجام میدن .

کسی که با فاحشه خوابیده فاحشه ست خودش. میتونی اینجوری نگاه کنی با یه فاحشه که حالا شاید توبه کرده با ...

بی انصافم نباشیم دیگه از خدا صاحب اختیار تر که نیستیم وقتی خود خدا میگه کسی که توبه ی واقعی کنه مثه کسیه که تازه متولد شده درست نیست پسوند قبل توبه ش رو دوباره بهش وصل کنیم 

دروغ . اگر مرد باشع و سابقه اینطوری داشته باشه امکان پذیر نیست . چون بنابه  صفت تنوع طلبیشون دو ...

بنظرتون اينكه من دوس دارم خيانت ببينه يا ب زنش خيانت كنه خيلي بد جنسم؟ خودمم اينو دوس ندارم بخدا ولي ته ته ذهنم و دلم اينو ميخوام ي حس انتقام نميدونم