2777
2789
عنوان

بیاین براتون سوره قدر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 52 پست
پستت دیدم  خیلی ناراحت شدم اسمم زهراس بچه مریض دارم خیلی سختی میکشم  ،مرسی  عزیزم انش ...

فدات بشممم خدانکنه ناراحت بشی گلبانویی.مرسی ی دنیا ممنونم واسه بچه گلت فرداایشالا۱۰۱صلوات به مولاعلی تقدیم میکنم.اسمم هانیه س😢

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
فدات بشممم خدانکنه ناراحت بشی گلبانویی.مرسی ی دنیا ممنونم واسه بچه گلت فرداایشالا۱۰۱صلوات به مولاعلی ...

مرسی مهربون منم واسه حاجت رواییت یه شوهر خوب گیرت بیاد  سوره یاسین میخونم

منتظر روزای بهترم ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون منم واسه حاجت رواییت یه شوهر خوب گیرت بیاد  سوره یاسین میخونم

😢😢😢🙏🏼🙏🏼واقعا؟؟الهی شادی بچتوببینی بحق دل بانوی اول جهان.خداروسفیدترکنه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
😢😢😢🙏🏼🙏🏼واقعا؟؟الهی شادی بچتوببینی بحق دل بانوی اول جهان.خداروسفیدترکنه

خوندم واست دعات کردم هانیه جون خدا قبول کنه ،میگن بازبان کسی دعا کن که گناه باهاش نکردی دعا درحق همدیگه زودتر جواب میده

منتظر روزای بهترم ✌
خوندم واست دعات کردم هانیه جون خدا قبول کنه ،میگن بازبان کسی دعا کن که گناه باهاش نکردی دعا درحق همد ...

خداخیروبرکت زندگیتوبیشترکنع ایشالاهمین روزا بخاطر روی مبارک مولاعلی شفای بچتومیبینی طلا توزحمتت انداختم

خداخیروبرکت زندگیتوبیشترکنع ایشالاهمین روزا بخاطر روی مبارک مولاعلی شفای بچتومیبینی طلا توزحمتت اندا ...

انشالا خدا ازدهنت بشنوه ،گلم واسه گشایش بختت سورهدیاسین بخون هدیه کن به امام رضا انشالا نتیجه بگیری  

منتظر روزای بهترم ✌
انشالا خدا ازدهنت بشنوه ،گلم واسه گشایش بختت سورهدیاسین بخون هدیه کن به امام رضا انشالا نتیجه بگیری ...

فدات بشممم عسل بانوچشم حتماااا