2777
2789
عنوان

حس میکنم سقط جنین داشتم

142 بازدید | 10 پست

چند ماهه پیش ۱۵ روز پریودم عقب افتاد و ترشح زیاد....ی شب خواب دیدم بچه دارم و بچم ازبالا پشت بوم افتاد پایین و مرد از خواب پریدم دیدم حتی تشکمم خونیه اولین بار بود اینجوری پریود شدم من معمولا خونریزیم کمه..خون زیاد و ۸روزطول کشید من گذاشتم پا اینک دیر پری شدم...چندوقت بعد تو نت خوندم خیلیا حامله میشن و سقط میشه اصلا نمیفهمن...ممکنه منم سقط کرده باشم؟؟اگ سقط بوده تا چند وقت بعد حامله میشم چون من تواقدامم

تو این ۸روز چیزی دفع کردی؟

لخته ای تیکه ای چیزی؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

خب بچه حداقلش اگه باشه دفعش دردم ک نداشته باشه باید یه چیزی ببینی عزیزم

مث خون ک نیس

خدانصیبت هیچوقت نکنه

سقط نداشتی گلم نگران نباش

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

منم یک سری همه ی علائم بارداری داشتم پریود نشدم از وقت پریود م گذشت که یکدفعه به خونریزی شدید افتادم حتی به دکتر هم گفتم چون تو اقدام بودم دکتر  گفت احتمالا سقط کردی گفت میشه حتی نمی فهمی باردار بودی