2777
2789
عنوان

فکر کنم خودمو بدبخت کردم😭🤕

2847 بازدید | 183 پست

بچه هااا من فکر کنم حاملممم ولی اصلا شرایطشو ندارم به هیچ وجهههه😭😭

بعد از یه شب میشه بی بی چک زد؟ یعنی معلموم میشه؟

27 ساعت گذشته دیر برایه قرص اورژانسی؟

اگه حامله باشم کی باید برم برایه سقط؟ 

تو رو خدا بگید چه کار کنم😭😭  خیلی سر در گمم اصلا نمیدونم باید چه خاکی بریزم تو یه سرممم😭😭🤦‍♀️

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعداز۷۲ساعتم میتونی قرص بخوری..عقدی؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه دار شدن بد بختی داره 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

قرص های اورژانسی تا هفتاد و چهار ساعته 

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃