2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 92 پست

خدارو شكر ميمونه چون يه مامان چشم براهشه ميمونه خدايا زودتر خوبش كن بزارش بغل مامانش سالممممممم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب بچه افت کرد بچمو در اوردن تورو خدا دعا کنین بچه ۲۸ هفته میمونه؟

خداروشکر زود متوجه شدی و رفتی بیمارستان خدا برات نگهش داره نی نی رو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام عزیزم حال نی نی چطوره؟خدارو شکر خوبه؟من خیلی به فکرتم و برات دعا میکنم،آرزومه بیای بگی کوچولوتو صحیح و سلامت بغل کردی

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

سلام عزیزم من همون دوستت هستم کاربریم قفع شد 

مرمر

خوبی چی شد؟؟؟؟؟بچه چی شد؟؟؟

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم

پس چی شد چرا نمیای؟؟؟

منو یادته مرمر

بهت گفتم دلم روشنه بچه دار میشی اومدی گفتی بارداری

فقز خدا میدونه هر بار میام این سایت منتظرم بهم بگی‌بچه ات سالمه به دنیا اومد..بیا بگو

بخدا چشمام خیس شد

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

سلام من پسرمو سال پیش از دست دادم تو هفته 41 به دنیا اومد بدلیل اسفیکسی حین زایمان 2 ماه تو دستگاه بود تا از پیش من رفت درک موقعیت شما برام غیر ممکنه میدونم شما سختیهای زیادی کشیدی مادری واقعا فداکار هستی که بچشو دوست داره و کوچولوت حتما خیلی میخواست پیشت باشه نمیدونم چرا این اتفاق برامون نیفتاد امروز بعد از رفتن پسرم من با خودم هنوز کنار نیومدم ولی از خدا می خوام بهمون صبر بده

سلام من پسرمو سال پیش از دست دادم تو هفته 41 به دنیا اومد بدلیل اسفیکسی حین زایمان 2 ماه تو دستگاه ب ...

خدایا چقدر سخته، امیدوارم دوباره مادر شوی و اینبار نی نی پیشت بمونه من خودم سه بار سقط داشتم ولی در مقابل دردی که تو کشیدی بسیار ناچیز هست، خدایا همه نی نی هارو حفظ کن و سالم بیار بغل ماماناشون

قلب بچه افت کرد بچمو در اوردن تورو خدا دعا کنین بچه ۲۸ هفته میمونه؟

عزیزم‌ دیگه خبری از خودت ندادی؟نی نی خوبه ان شاالله؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام بچه ها به لطف دعاهای شما بچم سه ماه دستگاه موند عفونت گرفت کلی یختی کشید عداب کشید ولی موند شکر خدت خدا به همه بچه بده خیلی شیرین ولی خیلی سخته نگهداری بچه نارس یک کیلویی رفتیم اون دنیا اومدیم ماپانم پیر سد وشوهرمم که روزتی یختمونو سختر کرد با کاراشو حرفاش ولی دعاگوی تک تکتونم

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما بچم سه ماه دستگاه موند عفونت گرفت کلی یختی کشید عداب کشید ولی موند شکر ...

عزیز دلم خیلی خوشحال شدم. مبارکت باشه.ان  شاء الله شیرینی پیشرفتش رو بچشی .ان شاءالله بچه هاش رو ببینی. ان شاء الله زیر سایه خودتو شوهرت بزرگ بشه.بخدا قسم اشک شوق دارم میریزم برات. دیگه نمیدونم چطور بهت تبریک بگم عزیزم

محتاج نگاه خداوند