بعد اونهمه مکافات حامله شدم بعد ۸ ای وی اف دو تا سقط بعد ۲ تا سقط ۸ ماهه زحمت کشیدم با کلی دلخوشی رفتم فیلم سونوشو بگیرم گفت رشدش مونده تو سه هفته پیش ۲۷ هفته موندم الان باید ۳۳ و تموم میکردم وزنش باید دو کیلومیشد د ۱۲۰۰ دنیا سرم خراب شد اورژانسی بستریم کردن شرابنهای بند ناف بچه از کار افتاده خون نمیرسونه فقط قلبش ضربان داره هر ان ممکن اونم از کار بیوفته از وقتی بستریم کردن به شکمم ncd وصل کردن قلب بچه رو گوش میدن افت کنه سریع میبرن سزارین کنن بچه ۲۸ هفته نمیمونه بدبخت شدم همش گریه تورو خدا تو این شب عزیز دعام کنید همه ارزوهام خراب شد یا خدا خودت رحم کن همه میزان تو ۳۹ هفته طبیعی برا من چرا اینطوری شد خدایا صدای نی نیاشون و دلم میخواد خدایا بچم نمیمونه ۴ هفته رشد نکرده من هرروزشو میشمردم روزام بگذره دعام کنین دستم به دامنتون
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
عزیز دلم خیلی خوشحال شدم. مبارکت باشه.ان شاء الله شیرینی پیشرفتش رو بچشی .ان شاءالله بچه هاش ر ...
ای جوون دلم خدا خیرت بده چقد ادمای مهربون تو دنیای اینترنت هست همو ندیدیم ولی با خوشحالی یکی خوشحال میشیم با غمش ناراحت میشم هر چی از خدا میخوای برات بده که انقدر دلسوزمی مرسی مهربونم
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین