یه دونه بی ارایش مطلق و یکی هم با ارایش ملایم .نظرتون رو بگین .بنظرتون بدون ارایش مطلق چطورم...یکی از کاربرای نی نی سایتم .اما نمیتونستم با کاربزی خودم بیام😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...• جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره با تکرار قسم میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
یه چیری بگم ..درمورد عکس گذاستن ..بنظرم الان دگ انقد عکس جور واجور تو نت و اینیستا ریخته ..ک اینا در برابرش ک عددی نیست ..من دختر خراب و بی بندو باری نیستم ها ..ولی خب عکس رو پروفایلمم دادم ..رو پرو اینیستامم دارم ..اگ کسی بخواوپد برداره .برمیداره دگ ........کلا شایو ۳،۴ سال پیش خیلی حساس بودم...اما اللن نه دگ ...عکس در حد صورت ،حالا میخوان چکا کنن ..واسم مهم نیست .بدرک اصلا
نمیدونم انگار یکی بودن...پروتز و اینارو دوس نداری؟؟اگه دوس داری حتما امتحان کن تغییر میکنی
نمیدونم ...همه میگن لبات واجبه ک پروتز کنی و خیلب عوض میشب....خودم نمیدونم ...اخه درمورو پروتز اطلاعات درستی ندارم باید تحقیف کنم ببینم ژل جذب بدن میشه یا بعد سال ها ،گلوله گلوله میشه ...چون بهرحال یه چیزی ک عصو بدن نیست ...ترزیق چزبیم میگن ک بعد از مدتی جذب میشه و اثرش رو از دست میده