2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده واسه اون ادم پاکی ک

137 بازدید | 13 پست

بودم .سال ۹۸ اینقدر گناه کردم که مطمئنم تقاصشو همین روزا میدم 😢 کاش خدا یه فرصت دیگه بهم میدادکاش ببخشتم  ابروی ریخته رو چیکار کنم؟

الان میگین اونموقعه باید فکر اینجاشو میکردی نکککرددم اشتباه کردم. من کثیف ترینم حیف نمیخام خودکشی کنم نمیتونم نمیخام به بار گناهام اضافه بشه امشب خیدی برام دعا کنیددد من کارم گزشته از دعا شما شاید پاک و بی گناه باشید دعام کنیدددد خاهشااا💔💔💔

جـــسور و بُــلندپـَرواز زندگے به سبکِ ارتِــفاع...!

خدا همه ی گناهارو میبخشه فقط حق الناس رو باید رضایت بگیری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند توابِ عزیزم ...فقط کافیه توبه کنی 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

اینجوری نگو گلم منم پر از گناه بودم حتی خودکشی 

اما توبه کردم مطمعنم خدا میبخشه 

شما هم نگران نباش همین که پشیمونی یعنی خدا حواسش بهت هست که نذاشته دلت سیاه سیاه بشه توبه کن و از رحمتش ناامید نشو 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

پاک و بیگناه نیستم. ولی برات دعا می کنم💖 خدا خیلی بخشنده و خوبه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اینجوری نگو گلم منم پر از گناه بودم حتی خودکشی  اما توبه کردم مطمعنم خدا میبخشه  شما هم ...

ابجی من بدبخت شدم تازه اتفاقی ک نباید میفتاد افتاد

خدا کریم تر از اونی که فکر میکنی هست.

اگر بدونید که چقدر خدا مشتاق اینه که بنده اش بر گرده به سمتش ،جان میدادی.

آنقدر مهربونه دوس نداره گناهات به کسی بگی.آنقدر مهربونه که گنه  کارها  او بهشت اصلا به یادشون نمیندازه که فلان گناه رو انجام دادن.

خدا کریم تر از اونی که فکر میکنی هست. اگر بدونید که چقدر خدا مشتاق اینه که بنده اش بر گرده به سمتش ...

با حرفت اشکم دراومد 😭😭😭

ابجی من بدبخت شدم تازه اتباقی ک نباید میفتاد افتاد

نمیدونم چی شده اما بازم ناامید نباش فقط خداست میتونه کمکت کنه اینجا هم چیزی نگو من گفتم چکار کردم فقط برای درد و دل هر کی رسید هر چیزی از دهنش در اومد بهم گفت تحقیر سرزنش هرچیزی فکر کنی در حالی که من اون موقع توبه کرده بودم خدا هممون ببخشه من برات دعا میکنم نگران نباش حل بشه به حق حضرت علی ع فقط باید عهد ببندی باهاش خدا عهد شکن نیست

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
 نمیدونم چی شده اما بازم ناامید نباش فقط خداست میتونه کمکت کنه اینجا هم چیزی نگو من گفتم چکار ک ...

میتونم باهات حرف بزنم حالم خیلی بده ؟