2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست

خدا به داد من برسه😄😄 من دانشجوام وقتی میرم دانشگاه چون خونه دانشجویی دارم فصل امتحان هیچ کاری نمیرسم انجام بدم مثلا یک هفته ظرف نمیشورم یک ماه آب و جارو نمیکنم😄😄 وقتی رفتم سرکار دیگه نمیدونم خونه م چجوری بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا رو تو شرکت میخورم اکثرا

بعد از ظهر شام میپزم

برای کارای خونه چون هردو تقریبا بریز و بپاش نداریم و مرتبیم زیاد مشکل ندارم

ماهی ۳ ۴ بار یه خانوم برای نظافت کلی میارم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

بدون کمک همسر خیلی سخته، همسر من اوایل دست به سیاه و‌سفید نمیزد، ماجراها داشتیم تا کمکم کرد، من هر روز از ۶ صبح بیرونم تا ۵ بعدازظهر. شام ساده میخوریم، همسرم طرفا رو میشوره. آخر هفته پنج شنبه ها خونه تمیز میکنم و فریزری چیزی لازم دارم آماده میکنم. البته فعلا بچه نداریم، بعدش نمیدونم چی میشه 

اها بعد همسرتون گیر نمیده که غذا تازه بپز و اینا؟

نه خدا رو شکر بلاخره همین که پول میارم تو خونه تو اوضاع و شرایط باید کلاهشو بندازه بالا البته من از همون اولم که شاغل نبودم یک وعده غذای تازه میپختم دیگه اینجوری عادتش دادم عوضش برای شب هر چی دستور بده با تمام خستگیم براش حاضر میکنم.

چون میگذرد غمی نیست...

من خونم همیشه تمیزه شبها تمیز میکنم یه ساعته غذا هم همیشه تازه میپزم گاهی از بیرون میخرم تازه هم بچه دار شدم برا اونم برنامه دارم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.