2777
2789

اولیش این بود که اونا شمال بودن و ما یه شهر جنوبی، بعد وقتی با مامانمینا میخواستن قرار خواستگاری بگذارن، گفتن ما فقط یه بار میایمااا. ما هم بهمون خییلی برخورد. اولین دعوا بین من و همسرم که با هم دوست بودیم سر همین بود. گفتم مگه مامان بابام از سر راه آوردن؟ وظيفه تونه برید و بیاید! و.... 

دوم اینکه اولین بار که مامانمینا جهیز میبردن خونه شوهرم، تعداد کارتونا کم بود، چون گذری اومده بودن تهران و سر راهشون چندتا تیکه آورده بودن، مادرشوهرم گفت ما انتظار داریم یه کامیون جهیز بیاریدا، بابامم جواب داد اولاً این یه تیکه س، بعدشم اگر خونه پسرتون بزرگتر بود، بیشتر میاوردیم

سوم اینکه دو روز قبل خواستگاری، پدرشوهرم زد زیر قرار اولیه مهریه که شوهرم قبلش با پدرم هماهنگ کرده بود. شوهرم بهش گفته بود بابا من قبل از شما رفتم خونشون و انقدر مهر بستیم، اونم گفته بود باشه ولی دو روز قبل مراسم اصلی زد زیرش و گفت باید از اول صحبت کنیم. نزدیک بود کلا همه چی بهم بریزه! آخرشم مهرم کمتر از قرار اول شد. 

چهارم درخصوص مراسم عروسی، هی مادرشوهرم میگفت این چند شد اون چند شد و... خاله شوهرم جلو خودم گفت نه نرید آمل گرونه آرایشگاه، برید یه جا همین ورا، یعنی تو روستای خودشون. با اینکه من یه آرایشگاه خوب تو ساری میخواستم برم. اصلاً کارد میزدی خونم در نمیومد. تازه مادر شوهرم میخواست ببرتم پیش دوستش از این آرایشگاه الکیا که فقط بلدن بند بندازن! 

تازه کادوهای عروسی هم میگفتن ما باید برداریم. ما رسممونه. واقعا هم برداشتن، البته مال سمت خودمونو من برداشتم. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

از زبان محلیشون بگم. همش زبان محلی صحبت میکردن، بهم برمیخورد، هی اسم خودمو می‌شنیدم میگفتم چی میگین و... شوهرمم چندبار تذکر داد جلوی من فارسی صحبت کنن، ولی بااااز تکرار میکردن! هنوزم گاهی اینطوره

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدتر از اینارو کشیدم عزیزم ناراحت نشو 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

غصه نخوندمشون تحفه ای بیش نیستن بقیش

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
وای عجب مصیبتهایی. چطور طاقت آوردی؟ 😐

خخخخخخخ وای 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

اره اون طرفیا کادو عروسی رو خانواده داماد برمیدارن

و واقعا رسم مسخره و چرتیه.

عروس داماد میخوان زندگیشون شروع کنن و نیاز به سرمایه دارن نه اون پدر مادرا

اولین باری که این رسمو شنیدم تعجب کردم و شکه شدم کلا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
چجوری دوس شدین؟شمال و جنوب😃

پروفت🤣🤣🤣

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

ماجرای برنج رو نگم. هر سال برنج کاری دارن و سال اول یه مقدار به مامانمینا برنج هدیه دادن. سال بعدش بهم گفتن چهل کیلو برا مامانتینا کنار گذاشتیم، گفتم مرسی زیاده،، بیست کیلو هم کافیه. درنهایت وقتی مامانمینا رفتن شمال، ازشون برنج گرفتن و کللل پولو باهاشون حساب کردن. حتی تخفیف ندادن. مامانمینا جا خوردن. گفتن مگر نگفتن هدیه میدن؟ منم  خجالت کشیدم و البته به روشون آوردم ناراحت شدم 

چجوری دوس شدین؟شمال و جنوب😃

تهران آشنا شدیم

هممون یه جورایی از خونواده شوهر ضربه خوردیم. واسه من اصلا عروسی نگرفتن. نگفتن پسرشون از کجا پول پیش خونه رو اورد. بعد ک رفتم سر خونه زندگیم دیدن پیداشون شد و هی میخواستن بیان خونم. منم دمشونو چیدم ک ۲ ساله ندیدمشون