2777
2789
عنوان

بیاین لطفا😣

275 بازدید | 27 پست

سلام 

طاعات و عبادتتون قبول 

من چند تا لباس خریدم نمیدونم چجوری ضد عفونیشون کنم بزارم تو افتاب بمونن یا بشورمشون  هنگ کردم از دس کرونای گور ب گوری 😢

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از تاپیکا من هست بخون

شما اخرش چیکاری کردی لباس بچتونو شستی اتو کردی یا گذاشتی بمونه

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
حیفه لباسه تازرو بشوری که

اره بعدم من اینترنتی خریدم اومد و اصلا ی چیز ب درد نخور فرستاده بود کل پولم ب فنا میره ک😕

خراب نمیشه که میشوری اتو میکنی ، البته اگه لباسش مجلسی یا لباس خاصی هست نظری ندارم

لباس مجلسی با لباس خواب🙈

همون دیگه اینترنتی عکس که میذارن با چیزی که میارن سر تا پا فرق داره ارزش نداره ادم پولشو حیف کنه

چیکار میکردم از روز انتخابات تا الان من بیرون نرفتم و معلومم نیس حالا حالاها برم روز ب روزم اوضاع بدتر میشه ناچار اینترنتی خریدم😕

همون دیگه اینترنتی عکس که میذارن با چیزی که میارن سر تا پا فرق داره ارزش نداره ادم پولشو حیف کنه

حتی از بسته هم بیرونشون نیاوردم