یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 عنوان بیاین لطفا😣 275 بازدید | 27 پست سلام طاعات و عبادتتون قبول من چند تا لباس خریدم نمیدونم چجوری ضد عفونیشون کنم بزارم تو افتاب بمونن یا بشورمشون هنگ کردم از دس کرونای گور ب گوری 😢 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁 1399/02/25 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16104 یکی از تاپیکا من هست بخون فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 اتو کنش منم همین کارو کردم مرسی خراب نمیشن؟ 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
اقیانوسیارام عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 10168 مرسی خراب نمیشن؟ نا من که اتو کردم خراب نشد بستگی به جنسش داره فقط از داخله لباس اتوکن اگه فکر میکنی خراب میشه
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 یکی از تاپیکا من هست بخون شما اخرش چیکاری کردی لباس بچتونو شستی اتو کردی یا گذاشتی بمونه 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
نازلی_نازلی عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 365 حیفه لباسه تازرو بشوری که خراب نمیشه که میشوری اتو میکنی ، البته اگه لباسش مجلسی یا لباس خاصی هست نظری ندارم
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 حیفه لباسه تازرو بشوری که اره بعدم من اینترنتی خریدم اومد و اصلا ی چیز ب درد نخور فرستاده بود کل پولم ب فنا میره ک😕 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
اقیانوسیارام عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 10168 اره بعدم من اینترنتی خریدم اومد و اصلا ی چیز ب درد نخور فرستاده بود کل پولم ب فنا میره ک😕 همون دیگه اینترنتی عکس که میذارن با چیزی که میارن سر تا پا فرق داره ارزش نداره ادم پولشو حیف کنه
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 خراب نمیشه که میشوری اتو میکنی ، البته اگه لباسش مجلسی یا لباس خاصی هست نظری ندارم لباس مجلسی با لباس خواب🙈 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 همون دیگه اینترنتی عکس که میذارن با چیزی که میارن سر تا پا فرق داره ارزش نداره ادم پولشو حیف کنه چیکار میکردم از روز انتخابات تا الان من بیرون نرفتم و معلومم نیس حالا حالاها برم روز ب روزم اوضاع بدتر میشه ناچار اینترنتی خریدم😕 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
یـکتاا٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4158 همون دیگه اینترنتی عکس که میذارن با چیزی که میارن سر تا پا فرق داره ارزش نداره ادم پولشو حیف کنه حتی از بسته هم بیرونشون نیاوردم 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁