2777
2789
عنوان

بیاین کمک ...😓😭😭

204 بازدید | 14 پست

مشکل یکی از فامیلامونه ...

شوهرش کارش کشاورزیه و دامپروری که تو روستایه خودشونه دوساله ازدواج کردن تو شهر زندگی میکنن الان پدر پسره زمین رو به اسم پسرش کرده پسر اصرارداره که خانومش بیاید تو روستا بمونه بیچاره مونده چیکار کنه نظرتون چیه بره یا نره... 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امکانات داره ونزدیک شهر مشکلی نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

با ما چی کار داره ببینه خودش میتونه روستا زندگی کنه یا نه

من که هیچ وقت نمیتونم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

چه خوب من باشم همین الان میرم اخه وقتی کار شوهرت اونجا از این بهتر چی میشه کاش من شوهرم کشاورز بود خونم تو روستا 😍

مراقب فاصله ها باشیم گاهی خیلی زود دیر میشود 😔😔😔

ما بگیم بره میره؟!!!

من باشم نمیرم

هر چی از اول  قرار بوده باید باشه نباید زیرش بزنه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

شوهرشم خیلی دوست داره مونده چیکار کنه بیشتر از حرف فامیل و دور اطرافیان میترسه ...

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
شوهرشم خیلی دوست داره مونده چیکار کنه بیشتر از حرف فامیل و دور اطرافیان میترسه ...

فقط اینو بدونه که دهن آدم حرف مفت زن همیشه باز هست برا زدن حرفایه بیخود، پس فقط باید ببینه مصلحت زندگیش چیه که وقتی یه نفر میتونه کار و درآمدی از خودشون داشته باشه خیلی عالیه