2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی بپرسین شاید بدونم جواب سوالتونو

من میخوام بنویسم اگه رمان و داستان کوتاه باشه 

باید کجا مراجعه کنم؟ میتونم کتاب کودک هم بنویسم؟؟

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
من میخوام بنویسم اگه رمان و داستان کوتاه باشه  باید کجا مراجعه کنم؟ میتونم کتاب کودک هم بنویسم ...

نوشتنش که میتونین موردی نداره

موضوع ناشر

هر ناشری به ویژه نشرای معروف، به راحتی کار قبول نمیکنن 

یا اگر کلا سابقه نداشته باشین قبول نمیکنن

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
نوشتنش که میتونین موردی نداره موضوع ناشر هر ناشری به ویژه نشرای معروف، به راحتی کار قبول نمیکنن&nb ...

من استادم انتشارات دارن

و من یه ایده ای دادم گفتن شما بنویس من برات چاپ و این کارا رو میدم انجام بدن

ولی نمیدونستم هزینه داره یا نه و میتزسم مالی ضرر کنم

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
من استادم انتشارات دارن و من یه ایده ای دادم گفتن شما بنویس من برات چاپ و این کارا رو میدم انجام بد ...

هر دو حالت امکان داره، که خودشون سرمایه گذاری کنن، یا خودتون باید سرمایه بدین. باید با خودشون صحبت کنین.

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
هر دو حالت امکان داره، که خودشون سرمایه گذاری کنن، یا خودتون باید سرمایه بدین. باید با خودشون صحبت ک ...

گفت در هرحالت کمک میکنم

به نظرتون کتاب آمزشی مثل کتاب داستان الان طرفدار داره؟؟

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
گفت در هرحالت کمک میکنم به نظرتون کتاب آمزشی مثل کتاب داستان الان طرفدار داره؟؟

برای سنین پایین اره چرا که نه

نه ولی بپرسین شاید بدونم جواب سوالتونو

ممنونم. حقیقتش من یه رمان حدودا دویست و خورده ای صفحه ای مد نظرم هست که بنویسم. میخواستم برای نوشتنش یه سری سوال از کسی خودش نویسنده هست بپرسم برای شخصیت ها و پلن و برنامه ریزی قصه. همین طور میخواستم بدونم اگه مهاجرت کنم چطور میتونم کتابم رو توی ایران چاپ کنم بعدش. انتشاراتی اینا آشنا ندارم متاسفانه