2777
2789
عنوان

به نظرتون این کارو کنم؟

156 بازدید | 17 پست

تا به حال موهامو رنگ نکردم موهامم مشکیه دوست دارم برای عروسیم آمبره کنم که خیلی هم یه دفعه تو ذوق نزنه چهره نامزدمم خیلی مردونه اس با اینکه ۵ سال اختلاف سنی داریم حس میکنم اون کارو کنم سنمون نزدیک بهم میزنه و بهتره! به نظرتون خوبه این کارو کنم یا نکنم اصلا🤦🏻‍♀️

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یس

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
امبره بینهایت نازه برو ی سالن خوب

اره خودم خیلی دوست دارم از طرفی که دوست دارم زمینه موهام همین مشکی خودم بمونه

بکن. به نظر من برای عروسی موها رنگ باشه بهتره 

حس میکنم خیلی تغییر میکنم چون تا به حال نه موهامو رنگ کردم نه ابروهامو 

ریشه موهات تیره باشه؟؟اگر تیره اس خوبه

بله موهام مشکیه ریشه موهام میخوام موهای خودم باشه رو همین امبره در بیارن برام 

عزيزم امبره زماني خودش رو نشون ميده كه موهاتون رو باز درست كنيد 

معمولا براي عروسي مو رو شينيون جمع درست ميكنن يه اين موضوع هم فكر كن كه اگر ميخواي اميره كني موهاتو باز درست كني 

آمبره فوق العدس ولی واسه عروس نمیدونم

ریشه مشکی باشه به تهش میاد روشن بشه بعد شینیون بالا جمع بشه برام اون رنگیا خودشونو نشون بدن

بله موهام مشکیه ریشه موهام میخوام موهای خودم باشه رو همین امبره در بیارن برام 

خوب میشه 

فقط ریشه مو رو شن تاثییر میزاره نگران نباش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزيزم امبره زماني خودش رو نشون ميده كه موهاتون رو باز درست كنيد  معمولا براي عروسي مو رو شينيو ...

راستش اینطوری مد نظرمه ریشه همینطوری باشه اون رنگیام یکم تیرگیش بیشتر باشه