2777
2789

تو این سه ماه هرچی خریدم اینترنتي خریدم حتی لوازم آرایش کفش مانتو ولی همه رو شستم حتی ونمک خریدم کف زدم گذاشتم کنار ريملم شستم مانتونازينمم شستم.حالا ششال خریدم چهارروز پیش سفارش دادم الان اومد این یکی رو نمیخوام بشورم....سوالم آینه چهارروزه تو مسیر پست بوده😁اگه کرونا باشه تو این مدت ازبین رفته ???سرم کنم یا نه????

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب سردو پودرصابون بچه بزن ولی ابشو نگیر بزار توافتاب یا یه سینی رو بخاری بزار شالتو اویزون کن ابش بچ ...

وای حيفيم میاد مشکیه پلیسه س نود پولشو دادم میترسم ارريخت بیفته😭

عزیزم وقتی بستت رسید ، بزارش توی یه پلاستیکه دیگه ، دو هفته یه گوشه بمونه ، اصلا بازش نکن . دیگه اگه مشکلی باشه تا اون موقع از بین می ره دیگه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

میخوای چندروز تو هوای ازاد بزار و نشورش ولی من یه سوتین خریدم این مدت همینجوری شستمش هیچیشم نشد فقط دقت نیاز داره بالاخره شاید یبار لازم بشه بشوریش

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
میخوای چندروز تو هوای ازاد بزار و نشورش ولی من یه سوتین خریدم این مدت همینجوری شستمش هیچیشم نشد فقط ...

آره لباس زیر اینا که من هرچی خریدم شستم ولی مانتو خریدم نترسید شستم دیگه به دلم ننشست یه جوری چروک شد نتونستم خوب اتو کنم خلاصه عین لحظه اولش نشد میترسم اینم اون جوری بشه خاک برسر کرونا

کرونا رو لباس حداکثر ۱۲ ساعت زنده میمونه. ۱۲ ساعت استفاده نکنی ازش تمیزه عزیزم

واقعا??????آره من تا فردا میتونم فقط ازدور نگاش کنم سرم نمیکنم ولی مطمعن باشم ?چهاروزم هست که توجعبه پست مونده تا برسه دستم