2777
2789
عنوان

کنکور چی میشه؟؟

450 بازدید | 45 پست

مگه خودشون نگفتن ۳۰ و ۳۱ ام؟؟؟؟

من کل روش درس خوندنو اولویتامو عوض کردم سر اینکه افتاده بود عقب

دارم از استرس میمیرم. تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم؟؟

من نمیکشم یه سال دیگه هم بمونم پشت کنکور میمیرم خدایا

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

چیشده مگ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هنوز شروع به خوندن نکردم چی بگم😹😹😹😹

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

تاریخ آزمون‌های سراسری سال 99 دیگر تغییر نمی‌کند. رئیس سازمان سنجش آموزش کشور : 🔹تاریخ برگزاری کنکور سراسری و دکتری سال 99 دیگر تغییر نمی‌کند و با قوت این آزمون‌ها برگزار می‌شود. 🔹آزمون‌های کارشناسی، دکتری و آزمون‌های جامع از هفته آخر تیرماه شروع می‌شود و آزمون دکتری 26 تیر، آزمون کارشناسی ارشد 2 و 3 مرداد، آزمون سراسری 30 و 31 مرداد، آزمون‌های فنی حرفه‌ای و کارشناسی ناپیوسته نیز 14 شهریور برگزار می‌شود

به خودت استرس نده اصلا طبق برنامه قبل اینکه عقب بیوفته برو جلو . خودتو اصلا اذیت نکن 

از استرس ایقدر ریختم بهم که نمیدونی 

هی دارم گریه میکنم. پشت کنکورین تحمل ندارم به خدا

تاریخ آزمون‌های سراسری سال 99 دیگر تغییر نمی‌کند. رئیس سازمان سنجش آموزش کشور : 🔹تاریخ برگزاری کنکو ...

اخه امروز تو اخبار گفتن