2821
2789

من چن هفته بود فقط دندونامو  از جلوی آینه دوبینی میدیدم  دیروز رفتم چشم پزشک چشم پزشک گفت چشات هیج مشکلی نداره باید بری پیش مغز و اعصاب از اونجا رفتم مغز و اعصاب یکم براش تو۱یح دادم ک اینجوریم معاینه کرد گفت نرمالی کلا ولی امروز یکم جلو افتاب که نشستم اومدم خونه همش دوبینی دارم چیکار کنم خیلی میترسم ممکنه ام اس یا خدای نکرده  تومورو  اینا باشه تورو قران یه چیزی بگین  دیگه دارم از استرس  میمیرم

من جلو آفتاب سردرد میشدم یا ماهی یکی دوبار وحشتناک سردرد میگرفتم قبل سردرد هم حالت تهوع داشتم و چشام سیاهی میدید میفهمیدم قراره سردرد شروع شه خیلی میترسیدم همش میگفت صددرصد تومور دارم رفتم دکترمغزواعصاب بعد کلی نوارمغز و عکس واینا گف میگرنه ایشالا واس تو چیز خاصی نیس 

❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اول از همه خونسردی تو حفظ کن بعد هم من تجربه خودمو میگم مادرم بعد از فوت پدرم افسردگی شدید گرفت و یکی دو ماه بعدش دوبینی داشت به چشم پزشک مراجعه کرد بعد از معاینه و نوار و اینا بهش گفت چشمت سکته کرده باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنی ولی زود برو ما هم از همونجا رفتیم دکتر و بستریش کردیم بیمارستان یک هفته بستری بود و خدا رو شکر الان که چهار سال میگذره دیگه اون علائم بر نگشته توصیه من اینه که خیلی سریع به متخصص مراجعه کن و استرس نداشته باش به حق این شب عزیز انشاالله که خدا همه ی مریض ها رو علی الخصوص شما رو لباس عافیت بپوشونه 🤲🏻

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
منم دندونامو دوبینی میبینم یعنی مشکل دارم؟؟

منم فقط دندونامو  میدیدم  رفتم دکتر مغز و اعصاب گفت چیزی نیس ولی از امروز یکم جلو افتاب ک وایسادم   همه چیز انگار دوبین شده برام

عزیزم اول از همه خونسردی تو حفظ کن بعد هم من تجربه خودمو میگم مادرم بعد از فوت پدرم افسردگی شدید گرف ...

مرسی عزیزم چشم پزشک  گفت هیچ مشکلی نداره چشمات اخه  دکتر مغز و اعصابم گفت فقط از اضطراب زیادیته  وگرنه همه چیت نرماله من خیلی میترسم  خیلی بخدا اصلا از بس فک کردم دیوونه شدم 

مرسی عزیزم چشم پزشک  گفت هیچ مشکلی نداره چشمات اخه  دکتر مغز و اعصابم گفت فقط از اضطراب زی ...

خب خدا رو شکر عزیز دلم حتما خیلی به خودت استرس وارد می کنی لطفا کمی بیشتر مواظب خودت باش عزیز دلم ❤️

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
من جلو آفتاب سردرد میشدم یا ماهی یکی دوبار وحشتناک سردرد میگرفتم قبل سردرد هم حالت تهوع داشتم و چشام ...

ینی ممکنه منم میگرن داشته باشم اخه سر مم  گاهی اوقات درد میکنه  خیلی استرس دارم دکترم  بخاطر استرسی  که دارم دعوام کرد

ینی ممکنه منم میگرن داشته باشم اخه سر مم  گاهی اوقات درد میکنه  خیلی استرس دارم دکترم &nbs ...

خب عزیزم عکس و نوار مغز میدادی مشکلتو میفهمیدی ینی سردردای من خییییلی شدید بود ها خیییلی چن سال پیش که مدرسه میرفتم انقد درد میکرد ک معلما زنگ میزدن خونمون میومدن منو میبردن خونه ولی دکتر ک رفتم دارو داد خوبم الان خیلی کمتر شده 

❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز