2777
2789
عنوان

شوهرم

290 بازدید | 24 پست

دیشب شوهرم دندونش درد میکرد دو تا قرص مسکن قوی خورد حدود ساعت دو و نیم شب بود که خورد و خوابید امروز صبح ساعت ده صداش کردم بیدارشه صبحونه باهم بخوریم ولی هرچی صداش زدم بیدار نشد ای خدااااا  

جیغ کشیدم زنگ زدم بردارشوهرهام اومدن و داداش های خودم 

همزمان به اورژانس هم زنگ زدم 

شوهرم رو فوری حرکت دادن بیمارستان دکتر گفت  سکته قلبی کرده آون دوتا قرصی که خورده قوی بوده به قلبش خیلی فشار آورده الان همه زندگیم تو کماست   

التماستون میکنم برا سلامتیش دعا کنید   

دارم میمیرم از غصه از بلای که سر زندگیم آومد  

زندگی زیباست

ای خداااااا 😢

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا کمک کنه صلوات میفرستم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم برای سلامتیشون صلوات فرستادم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻