2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن ،فقط خدا شکر کن ،و ازش بخواه ب اندازه بزرگی خودش و کرمش خوشی امید بت بده،چرا خسته شدی 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

این دعا رو توی قنوت نمازهات بخون واول ازهمه به خدا توکل کن

ربنا هب لنا من ازواجنا وذریاتنا قره اعین واجعلنا للمتقین اماما

توکل کن انشالله که بهترین روخدا سرراهت قرار میده

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

ذکر حسبی الله تا میتونه شبانه روز تکرار کن 

ذکر 

هب لنا من ازواجنا و ذریتنا قرة اعینن و جعلنا للمتقین الاماما تو قنوت نمازت بگو و هرشب قبل خواب ۲۱ مرتبه بگو 

نذر صلوات به نیت نرجس خاتون مادر حضرت ولی عصر البته به نیابت خود آقا صاحب الزمان😊

ان شاءالله که خوشبخت بشی❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

اگه ب خاطر حرف مرذم میخوای ازدواج کنی که از الان بت بگم بدبختی ببخشید رک گفتم حرف مردم و بریز تو اشغالی هرموقع فک کردی که واقعا امادگی مشکلات و داری خودت نیاز داری ازدواج کن .بدون ک باید خیلی صبور باشی زندگی مشترک واقعا سخته سخت

عزیزم از رو اجبارو فرار از وضعیتت اصلا ازدواج نکن که اوضاعت بدتر از این میشه

دقیقا منم همینجوری ازدواج کردم ب غلط کردن افتادم اخرشم طلاق گرفتم .طلاقم بگیری همین مردم میکوبن تو سرت 24 ساعته

هیچ وقت ازدواج هیچ مشکلی رو حل نکرده اگر هم کرده در حد چن ماه ،متاهلی همش مسئولیت همش تعهد همش کسب اجازه است 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی