2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
دستت درد نکنه ___ حالا دیروز سرکار بودیم ازم پرسید دوباره عاشق میشی؟منم گفتم نه __ اخه من 2 سال قبل ...

خب با خاک کوچه یکسانش کردید که 😐

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون خوشتون میاد ازش؟ عاشقش شدین؟

من قبلا عاشق یه دختری بودم ولم کرد رفت 😔😔😔😔الان میترسم اینم بیاد بخواد ولم کنه بزای همین بهش نگفتم هر کاری کرد __ شک دارم عاشقش شده باشم از یک طرف اخلاقش رو نگاه میکنه خیلی مهربونه و معلومه مادر و پدش خوب تربیتش کردن تو این جامعه __ الان گفته شاید از شنبه بره یه کار دیگه دلم براش تنگ شده 

راستش چرا دروغ از خانوادم میترسم بهم سرکوفت بزنن بگن گشتی گشتی دختر خوشگل تر از این نبود 😔😔😔😔

نه یه خانواده فکر نکنید. اگه خوشگل باشه و خدای نکرده دوباره ترکتون کنه چی؟...اخلاق مهمه بیشتر...ولی ایندفه محتاطانه تر عمل کنید.