2777
2789
عنوان

گودی و سیاهی زیر چشم

202 بازدید | 18 پست

دوستان زیر چشمام سیاه شده و گود افتاده یکم بر اثر کسالت و بیماری بیشترم شد...خیلی حساسم اعصابمو بهم ریخته...راهکاری سراغ دارین سریع جواب بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع اینا خیلی تاثیر دار

بعد اینکع گودی و سیاهی ارثی یسریا و ژنتیک

اب زیاد بخور خیلی زیاد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یا ماسکا ی دور چشم تو گوگل بزن یاد بالا

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^

تا یک ماه هر شب ژل آلوئه ورا بزن عالیه میتونم بگم تاثیر ۱۰۰ درصدی داره اگه سیاهی ارثی نباشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سردرد و چشم درد شدید دارم نمیتونم مواد شیمیایی استفاده کنم فعلا

میگن اب زیاد بخوری خوبه //سیب زمینی رنده هم خوبه //خواب کافی و شبانه 

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
برای اعصابت حتما ویتامین ب۱ ۳۰۰ بار هر روز نیم ساعت قبل صبحانه بخور گودی و سیلی زیر چشمم بخاطر کمبود ...

عزیزم اعصابم چیزیش نیست ک بخام بخاطرش دارو مصرف کنم   رو زیباییم حساسم ناراحتم بخاطر زیر چشمام..کمبود آهن هم ندارم آخه...ی مدت کرونا داشتم الانم بر اثر همین کرونا رگ های مغزم ملتهب شدن و سردرد دارم

ارع اینا خیلی تاثیر دار بعد اینکع گودی و سیاهی ارثی یسریا و ژنتیک اب زیاد بخور خیلی زیاد 

ممنون گلم...قبلا اینجور نبودم آخه ارثی هم نیست...بقیع میگن خیلیم گود نشده ملایمه   من تو گوشم نمیره

نه ارثی نیست مرسی

خواهش میکنم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ممنون گلم...قبلا اینجور نبودم آخه ارثی هم نیست...بقیع میگن خیلیم گود نشده ملایمه   من تو گوشم ن ...

پس سیب زمینی رنده کن بزار 

وازلین قبل خواب بزن 

ابم حتما بش ی فرهنگ برات

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh