2777
2789
عنوان

یخچال .....

139 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

برای بوی یخچال چیکار میکنید 

تمام مواد غذای داخل یخچال درش بسته هست 

چند وقته هفته ای ی بار یخچال رو خاموش کردم  وپاک کردم 

ذغال  هم گذاشتم 

ولی فرقی نکرده 

خودم باردارم وخیلی این بو اذیتم میکنه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر بارداریته طبیعیه

شوهرم هم میگه بو میده 

در حدی بو میده که وقتی در یخچال رو باز میکنه شوهرم میرم تو حیاط 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

از صبح که شوهرم میره بیرون صبحانه و ناهار و ی چند تا میوه برام میزاره بیرون  چون نمیتونم طرف یخچال برم 

شوهرم هم میگه بو میده  در حدی بو میده که وقتی در یخچال رو باز میکنه شوهرم میرم تو حیاط

باشه شما خیلی حساس شدی اونجوری حس میکنی من یکی یخچالو وا میکرد از خونه میرفتم بیرون انقد جیغ میزدم 

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️

بو گیرهای مخصوص یخچال تو فروشگاه ها هست، اگر هم الان موقعیت خرید نداری یه ظرف دربازار از یه بو که دوست داری بگذار توی یخچال مثل یه پیاله پر از وانیل یا دارچین یا زنجفیل یا هرچی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حالا اگه راه کار دیگه ای دارید بگید شاید یخورده از بوی یخچال کمتر شد

ب گیرهای مخصوص یخچال تو فروشگاه ها هست، اگر هم الان موقعیت خرید نداری یه ظرف دربازار از یه بو که دوس ...

ممنون حالا امتحان میکنم شاید بهتر شد 

فریزر مامانم اونجوری بود توش ذغال و جوش شیرین گذاشتم عالی شده مامانم کلی دعام کرد

ذغال گذاشتم خیلی فرقی نکرد

قبلش هم کل یخچال رو پاک کردم

یه بار با جوش شیرین بذار تاثیرش خیلی بیشتره مال ما هم حالمونو بهم میزد اصلا نمیشد درشو واکرد

ممنون

داخل یخچالت روی دیواره آخری جایی ک لوله گاز واینا داره ی صفحه هست گاهی برفک میگیره زیرش ی سوراخ داره ک بخار مواد غدایی میگیره ومیفرسته روی ی کاسه ک روی موتور یخچاله واونجا بخار میشه احتمالا سوراخ اون توی یخچال شما کیپ شده وبخار آب بیرون نمیره یا آشغالی چیزی توش گیر کرده وفاسد شده ی نگاهی بهش بنداز 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری