2777
2789
عنوان

خواب خیانت خیلی واقعی

125 بازدید | 6 پست

شمام دیدین بچها؟تعبیر نداشته؟من الان دیدم و انگار داشت واقعیت از چشمم رد میشد مغزم فلج شده اصلا حالم خوب نیست

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

چی شد؟؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
چی شد؟؟

خواب دیدم نامردم با دختری و با پرویی به روم میاره وای خیلی بد بود جزییاتش

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدممم...ولی ی شب با نامزدم دعوا کردیم صب دیدم پاشده داره بوسم میکنع منم اصلا نفهمیدم چی به چیه باز خوابم برد بعد ک بیدار شدم گفت خواب دیدم یکی دیگه دوست داره و میخاستی بااون ازدواج کنی😂...اکثر اوقات دعوا میکنیم خواب منو میبینه لامصب تو خواباش جذاب تر و پر طرفدار ترم تا واقعیت