2777
2789

سلام عزیزا اول اینک التماس دعا دارم از تک تکتون دوم اینکه اون مصاحبه ایی که ساعت ۹ از حریرچی شدو کی دید،من دقیق نفهمیدم یعنی زمان برگزاری کنکورم میوفته هفته آخر تیر؟

اونایی که میدونن لطفا بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱ مرداد  سایت سازمان سنجش زده

امتحانات آنلاین چی شد؟

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

غلط کردن بندازن سال بعد😁😂

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
مرسی عزیزم الان تو گوگل دیدم،پرام ریخت ،شما دیگ مطمئنی ۳۰ ۳۱ مرداه؟ میگم تغییرش میدن بدبخت میشم

نه تغییر نمیدن خیالت تخت

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

زمان کنکور 30 و 31 مرداده سازمان سنجشم زده قطعیه و تغییر نمیکنه. امتحاناتم تا اونجا ک فهمیدم کلاس اول و 12 و فک کنم نه بود فقط حضوریه

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.