2777
2789

سال قبل ۲۴ اردیبهشت تا پیک زدم و کلی شکر خدا کردم بعد ازسال ها بیبی چکم مثبت شد متوسل به امام زمان عج شده بودم خیلی ها تو اون تا پیک خوشحال شدن خیلی ها التماس دعا گفتن برای همه دعا کردم امیدوارم دلشون شاد شده باشه کاش الان تا پیک منو بخونن و بیان بگن

راستش بارداری پر افت و خیری بود که اینجا مجال نوشتن نیست فقط همینو  بگم که خیلی خیلی دردسر داشتم به عناوین مختلف که خدای مهربانم خودش مراقب من و فرشته کوچولوم بود و اینو به تمام معنا درک کردم که تا خودش نخواد هرگز و هرگز و هرگز برگی از درخت نخواهد افتاد 

الان کوچولوی عزیزم چهار ماهه س شکر خدا و خالق نازنینم رو شکر 

امیدوارم دل یکایک تون شاد بشه و به تمام آرزوهایتان برسین بخصوص منتظران نی نی 

و اینو بدونین که هیچ وقت امیدتون رو به خدا از دست ندین ازش همه چی بخواین که کریم است و بخشنده و بدونین حافظ شماست 

امشب برای هم آرزوهای زیبا کنیم 

منو از دعای خیر فراموش نکنید دوستان نازنینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر خدا نگه دارش باشه کاش میشد بعضی وقتا هم خواسته دل من با مصلحت خدا یکی میشد

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

سلام

قدمش مبارک باشه

نوشتی بارداری پر افت و خیزی داشتین و ختم به خیر شد.من چند روز پیش بخاطر پارگی کیسه آب ،زایمان زودرس داشتم

همش نگران بارداری بعدیم هستم و می دونم خیلی سخت میشه برام

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اینجوری نگو منم مث تو هیچ وقت مستجاب نشد دعاهام الانم یه کوه غم رو دلمه ولی این بنده خدا خواست ماه ...

خوشبحالشون اولش دعا میکنن شوهر خوب بیاد که میاد، بعدش میگن بچه میخوایم خدا میده، بعد میگن خونه میخوایم میخرن و ... منم پریشب خیلی از دعاهامو خط زدم آخرش با یه تشکر و دو سه دعای جمعی همه ی عبادت شب قدرم شد اون و خوابیدم

سلام قدمش مبارک باشه نوشتی بارداری پر افت و خیزی داشتین و ختم به خیر شد.من چند روز پیش بخاطر پارگی ...

سلام 

اصلا نگرانی به دلت راه نده فقط کمک از خدا بخواه خودش مراقبته

اینجوری نگو منم مث تو هیچ وقت مستجاب نشد دعاهام الانم یه کوه غم رو دلمه ولی این بنده خدا خواست ماه ...

واقعا قصد نداشتم دل کسی رو بسوزانم خدا خودش از دلم خبر داره 

ولی اینو بگم که ناامیدی تیر شیطانه جوری دعا کنیم که به اجابت امید داشته باشیم

خوشبحالشون اولش دعا میکنن شوهر خوب بیاد که میاد، بعدش میگن بچه میخوایم خدا میده، بعد میگن خونه میخوا ...

انشالله همین امشب به همه خواسته هات برسی اینم بدون همه هزار و یک مشکل تو زندگی شون دارن