2777
2789
عنوان

ینی من خیلی گنده کردم یا واقعا حرفش بد بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست
تو گندش کردی من به برادر شوهرم چک میزنم

منم باهاش خیلی راحتم ...ولی این حرفو زد مخصوصا جلو خواهرای شوهرم خیلی ناراحت شدم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اومد این پیام رو اشتباها به شما رپلای کرده و منظورش خواهرش بوده! 

ببینید  سعی کنید زیاد تو کار خانواده شوهر دخالت نکنین بزا گناه کنن  الان دیگه همه چشم و گوش ها بازه خیلی کسی فک نکنم این چیزارو باور کنه حتی بچه کوچیک هم میدونه 

حرف برادرشوهرتونم بهتون برنخوره ولش بابا با خنده شوخی جوابش بدین 

درجوابش چی گفتی

راستش بهش گفتم این کار اسرائیل گناه داره اینجور پیاما ...نخواستم زیاد درگیر کنم خودمو

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
تا دبیرستان خونده

غمت نباشه بخاطر حرف ی آدم بی سواد دختر ...

تو حرفت کاملا هم درست و به جا بود ...همیشه ی چیزای کوچیک هست که سوتفاهم میاره و ..

اشکالی نداره تو فکرش نباش..بازم میگم حرفت درست بود که از دست خودت ناراحت و عصبانی نباشی .❤

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
عکس خودته پروفایلت؟؟؟چه خوشگله

نه گلم

من تو گروه فامیلی راجع به هیچی نظر نمیدم.اونم فامیل شوهر

ماها خیلی باهم خوبیم برادرشوهرم هم با من خیلی خوبه ولی این حرفش منو خیلی ناراحت کرد حتی شوهرمم ناراحت شد گف دیگه باهاش مثه سابق رفتار نکن

غمت نباشه بخاطر حرف ی آدم بی سواد دختر ... تو حرفت کاملا هم درست و به جا بود ...همیشه ی چیزای کوچیک ...

مرسی ..واقعا پستت حالمو خوب کرد 

راستش بهش گفتم این کار اسرائیل گناه داره اینجور پیاما ...نخواستم زیاد درگیر کنم خودمو

میگفتی اگه توام دانشگاه میرفتی شاید الان با من هم عقیده بودی 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
اتفاقا چون تحصیل کرده هستی پیام خواهر شوهرو نقد کردی وگرنه سریع تو ی گروه دیگه بدون فکر فوروارد می ک ...

ممنون گلم 😍😍😍😍

میگفتی اگه توام دانشگاه میرفتی شاید الان با من هم عقیده بودی 

ایول ..آره همینو بش میگم