2777
2789
عنوان

به نظرتون درد زایمانه؟

187 بازدید | 19 پست

هفته ۳۶ هستم ،تا امروز اصلا درد نداشتم ... امروز رفتم دکتر بعد معاینه گفت دهانه رحمم ۲ سانت باز شده ... از اون به بعد هر چند وقت زیر شکمم یه درد میگیره ول میکنه ...زیر شکمم خیلی سنگین شد ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درد زایمان بود برا منم دعا کن

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

اگه منظمه و فاصله هاشم هی کمتر میشه احتمالا درد زایمان شاید معاینات کرده باعث تحریک و شروع انقباضها شده. 

مدت زمان دردها و فاصلشونو یادداشت کن بتونی تشخیص بدی منظمه یا نه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اگه سفت شد و حس کردی ک داره میترکه از سفتی درد زایمانه

من هفته ۲۲ام احساس میکنم شکمم خالی شده رفته زیر شکمم دردمم وحشتناکه بخصوص کمرم میرم توالت حس میکنم میخواد بدنیا بیاد بنظرتون داره میوفته؟!

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 

من درد معمولی داشتم دهانه رحمم یه سانت بود انقد معاینم کردن تحریکم کردن ورزشم دادن سه ساعت بعدش زایمان کردم 

الان کنجکاو شدم ک واقعا موقع زایمانم بود یا هنوز چن روز دیگه‌ جا داشتم😑😑😑😑😑

اگه منظم نبود و یا فاصلشونو هی کمتر نشد و یا خود دردها مدتش بیشتر نشد طبیعیه بخاطر معاینه ایت

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اگ فاصله دردات نزدیک ش ینی نشونه زایمان فک میکنم این دردا طبیعی باشه

درداش خیلی زیاد نیست ، فاصلش هم نزدیکه ، دردش طوریه که وقتی میگیره یکم به خودم میپیچم تا تموم شه ، سریع تموم میشه ، در حد سی ثانیه س

من تا حالا تجربه نداشتم خواهش میکنم دعام کنید وقت زایمانتون منم مادر بشم اسمم فروغ

امشب یه حال بدی شدم دعام کنید بدجور محتاج دعاتونم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...