2777
2789

عزیزای دلم یه خانمه همین تاپیکو زد ولی از بس جمعیت زیاد شد به آخریا زیاد نرسید که همه ببیننو دعا کنن واسشون برا همین ایدفعه من تاپیک زدم البته با اجازشون

بچه ها بیاین حاجتاتونو بگین دونه دونه بقیه هم واستون دعا میکنن تو این شب قدر انشالله به حاجت دلمون برسیم ، هرکی واسه هرکی دعا کرد کامتشو لایک کنه به چهل برسه حاجت روا میشه

واسه منم دعا کنین که امسال به اون دوتا چیزی که میخوام برسم به دعاتون نیازمندم خیر ببینینن همگی ❤

منم از ته دلم واستون دعا میکنم ❤

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بارداری تمام بانوان منتظر اولاد سالم و صالح و نیز خودم... خدا خیرتون بده... ما منتظرا رو دعا کنید... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

برای ظهور امام زمان

شفای داداش 4سالم

خوب شدن دست بابام و کمر مامانم

برای عاقبت بخیری ابجی و داداشم

سربلندی همیشگی خانوادم

برای ماشین دار و خونه دار شدن من و شوهرم

برای بچه دار شدن من و شوهرم😔 سالم و صالح باشه و وجودش به مصلحتمون باشه

و برای کربلا رفتنمون

دعا کنید 

یه صلوات بفرستید برای حاجتهام❤❤

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

دوستان عزیزالتماس دعا دارم از همتوون 

دعام کنید تصمیم اشتباه نگیرم. رویاهام واقعیت شه .موفق بشم.لبخند رو ببینم تو چهره ی پدر مادرم 

انشالله همهههه به حاجت دلشون برسن 🌸

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
برای ظهور امام زمان شفای داداش 4سالم خوب شد دست بابام و کمر مامانم برای عاقبت بخیری ابجی و داداشم ...

دعا کردم برات به حق همین شبا به هرچی میخوای برسی و آرامش قلبتو فرا بگیره ❤

دعا کردم برات به حق همین شبا به هرچی میخوای برسی و آرامش قلبتو فرا بگیره ❤

ممنون مهربون😔❤

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

برای ازادی همسر یکی از دوستای نی نی سایتی مون... مشکل مالی دارند.... 

برای ازدواج دوستان مجرد و پاکدامنون... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

برای از بین رفتن کرونا.تموم شدن گرونیا دوباره شاد شدن و راحت زندگی کردن مردم مظلوم وطنمون دعا کنیم برای مردای کشورمون که زیر فشار اقتصادی له شدن غمگینن دعا کنیم 

خواهشا  برا سلامت و بموقع اومدن ني نيم و برگشت سلامتي خودم دعا كنيد خسته شدم از اين وضع  ...

میشه برات اگرم نشد فردا شب به موقع تاپیم میزنم الان همه بیدار نیستن

الهی به حاجت دلت برسی الهی همین الان آرزوهات بره تو صف براورده شده ها

میشه برات اگرم نشد فردا شب به موقع تاپیم میزنم الان همه بیدار نیستن الهی به حاجت دلت برسی الهی همین ...

فدات شم عزيزمممم 

ممنونمممم😍😍😍

ايشالا هرچي خيره براتون رقم بخوره و حاجت روا شين